Gkersnn11
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben LOL dedim ama bence orada zula da olmalıydı knk
Oyunun ismini Vallaha diye okudum Bu ne abi ışıklı pırıl pırıl şeyler her tarafdan çıkıyor. Biraz çocuksu gibi kalıyor.Valhalla online yeni açıldı baya sardı ama tek başımayım gelecek olan arkadaşlar varsa oyun içinde beni bulsunlar Nick:Hookah takım olup beraber oynarız buda linki : Valhalla Online Official Website
Terrarianın yerine Rim World önerenlerdenim bende. Bir Başladın mı bitmek bilmiyor.Oyum : Diğer
Terraria öneririm yalnız başınıza epey zaman oynayabiliyorsunuz ve oyunda zorluk dereceleri var hem karakterin zorluğunu hemde haritanın zorluğunu seçebiliyorsunuz. Oyunu bütün zorluklarda bitirdik şimdi ne yapacağız diyenler oyuna mod yükleyebiliyorsunuz her türde mod bulunmakta bazıları oyuna 2. bir oyun ekliyor bazıları yapısını değiştiriyor. Steam üzerinden arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz gerçekten çok eğlenceli oluyor.
Oyun içindede ek bir zorluk bulunuyor oda oyunu bitirmek istiyorsanız yapmanız gereken bir şey. Zorluğun adi Hard mode bu moda geçmek için Hard mode öncesi en güçlü bossu kesmeniz gerekiyor ismi Wall Off Flesh.
Karakter zorlukları ve özellikleri : Softcore, Mediumcore, Hardcore
Softcore : Öldüğünüzde üzerinizdeki paranın yarısı düşer, eşyalarınız düşmez.
Mediumcore : Öldüğünüzde paranız ve eşyalarınız düşer.
Hardcore : tek ölme şansınız vardır.
Harita zorlukları ve özellikleri : Normal mode, expert mode
Normal mode : Anlatımı çok uzun sürer ben özetleyeyim. Bütün yaratıklar normal hasarda vurur. Adının değerini veriyor.
Expert mode : Burada işler biraz karışıyor normal moddan expert moda geçince hiç iyi şeyler olmuyor . Bütün yaratıklar 2 katı güçle vuruyor ve bosslar saldırılarına özellik ekleniyor ek saldırıları oluyor.