darkorbit guzel oyun fakat beginnerlaru dusunmemekle birlikte satilmis bir oyundur.Legend onlineda bu kervana dahilMetin2-Knight Online-CSGO-Ikarıam-Darkorbit-S2 son silah-SKILL-cs 1.6
neler oynamış be
darkorbit guzel oyun fakat beginnerlaru dusunmemekle birlikte satilmis bir oyundur.Legend onlineda bu kervana dahilMetin2-Knight Online-CSGO-Ikarıam-Darkorbit-S2 son silah-SKILL-cs 1.6
neler oynamış be
Oynanış olarak öyle zira çoğu oyunun (genelliklede fpslerin) bazı yönlerden eksiği var lolde ise bu eksiklerin olduğu pek söylenemez sadece oyuna gelen yeni güncellemeler git gide saçma olmaya başladı ve eklenen yeniliklerle gelen buglar oluyor onun dışında çoğu yönden artısı daha iyi bana göre.League of Legends sanırım oynamadım ama güzel diyorlar
Akıl sağlığı yerinde iki takım birbirine karşı oynarsa çok zevkli oluyor .League of Legends sanırım oynamadım ama güzel diyorlar
3/5li gruplar halinde arkadaşlarla oynandığında da çok eğlenceli oluyor bence.O yönününde artısıyla bana göre birçok oyundan daha iyi söylediğim gibi.Akıl sağlığı yerinde iki takım birbirine karşı oynarsa çok zevkli oluyor .
Knight derim susarım +9 raptor babaaa
Konu aç, sistem özelliklerini yaz, oyun önerelimah bide pcm kaldırsa ekran akrtları fiyatları uçtu be arkadaş
Aslında War thunder oynanış konusunda diğer Tank ve uçak oyunlardan çok canlı hemde eğlenceli. Hemde uçak modu da fenawar thounder ve ya world of tanks