ByMiraç10
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 29
Tabi ki ShiftDelete
Ben 8 aydır üyeyim oraya artık ilk tadını vermiyor.Aslında Shift Delete diyeceğim ama diyemiyorum. Örnek verecek olursak, 2-3 moderatör bilgisayar toplama gibi konularda yardım ediyor. Onun dışında, yine 2-3 kişi yardım ediyor. Bazı hiç bir şey bilmeyenler bile saçma öneriler yapıyor.
Yani ben, Technopat diyorum. Her türlü şeyde, bilgili insan çok. Daha dün gece, kaydoldum ve çok sevdim hemen.
Ama orası üye ve aktiflik olarak fazla. Sanki burası daha yeni açılmış gibi az. Yeni üye olanlar gitmek istiyor hemen buradan. Hesabını devre dışı yaptırıyorlar. Bir de bilgili insana da az rastlanıyor.Ben 8 aydır üyeyim oraya artık ilk tadını vermiyor.
Ama orası üye ve aktiflik olarak fazla. Sanki burası daha yeni açılmış gibi az. Yeni üye olanlar gitmek istiyor hemen buradan. Hesabını devre dışı yaptırıyorlar. Bir de bilgili insana da az rastlanıyor.
Orası çok kanser. ALLAH kimseyi oraya düşürmesin.Fazla sürmez, merak etme, yapacağın ilk Türkçe hatasında nasıl şutlandığını göreceksin.
Evet ama orada çok sevdiğimiz birkaç üye var. Onların hakkını yemememiz lazım.Orası çok kanser. ALLAH kimseyi oraya düşürmesin.
Evet haklısınız. Technopattaki 1.5 günlük maceram bitti. Bir uyarı aldım ve hemen bırakmak istedim. ? Bundan sonra en iyi burası. ?Fazla sürmez, merak etme, yapacağın ilk Türkçe hatasında nasıl şutlandığını göreceksin.
Haklısın gerçekten. Ben elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama bilgim çok yeterli değil. Burada bilgili insan sayısı gerçekten çok az.Her şeyi bir kenara bırakırsak. Teknopatta ki bilgi akışı şuan hiç bir forumda yok. Yarım saat göz gezdirmek sdn de geçireceğin 1 haftaya bedel DH kemik kitleyi kaybetti. Burada aynı şekilde aksama kadar lak lak yapan adamlardan başka 10 kişi anca bulabilirsin.
İstersen test edelim aç kritik bir problemi sor kaç kişi cevap verebiliyor. Ama aç bir chp-akp konusu 5 sayfa uzar muhabbet güya teknoloji forumu Gir bak bakalım yazılım konularında kaç tane cevapsız konu var?
Hocam herkesin bilgili olduğu konular olabilir. Ben bir çok konuda bilgisizim. Ama bana lazım olan bilen adam. Sen bilen adamı elinde tutamazsan bana kim yardımcı olur? Sorun bilmeyen adamların gelmesi değil. Elinde ki önemli kitleyi kaybediyorsun.Haklısın gerçekten. Ben elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama bilgim çok yeterli değil. Burada bilgili insan sayısı gerçekten çok az.