En İyi Film Replikleri

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Şişko değilim ben , pofuduğum." Ice age 4

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;WgPePk3kGZk]http://www.youtube.com/watch?v=WgPePk3kGZk[/video]
I'll be back:dil:

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
"Aah filmde bi seks sahnesi bile yoktu." The Fighter - Dövüşçü :D

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
. Söyleyecek son bir sözünüz var mı? - Abracadabra
"Prestige "

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
GitMek cesaret ister ufaklık
Gidecegin yer neresi olursa olsun
SEvdiklerinle arana mesefe girince
varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz.
Vedalaşmakta zor iştir biliyo musun ?
Oturursun geminin kıçına.
Bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar
O zaman anlarsın işte
Vedaşalmak asıl kalana değil gidene koyar.
100 defa söyledim sana hüzünlü değilim, mizacım böyle.
Bak şarabımla beraberim.
Çocukluğumdan beri hayaller kuruyorum
Şarabımdan Ayrılmadan hemde.
Ben şarabımdan Ayrılmıyorum.
O da bana bunca gidene rağmen hala hayal kurdurtmaya devam ediyor.
Ne olmuş yani büyük adam olamadıksa?
Hayallerimizi satmadık ya ?..

(Rina-Erdal Tosun)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eskiden derdim ki, hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün yapayalnız kalmaktır. Öyle değilmiş. Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, kendisini yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamakmış.

World's Greatest Dad (Robin Williams)

Kötü Kedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
” Merhaba Paul. Mükemmel derecede sağlıklı, akıl sağlılığı yerinde orta sınıf bir erkeksin, gene de geçen ay bileğini kestin. Kendini kesme nedenin gerçekten ölmek istemen miydi yoksa sadece biraz dikkat çekmek mi istedin? Bu gece bunu bana göstereceksin. İronik olan şu; ölmek istiyorsan olduğun yerde kalman yeterli, ama yaşamak istiyorsan kendini tekrar kesmen gerekecek. Jilet tellerin arasından kapıya giden yolu bul ama acele et. Saat 3:00’te kapı kilitlenecek ve sonra, bu oda senin mezarın olacak. Hayatta kalmak uğruna ne kadar kan akıtabilirsin? ” (John)

SA​W

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
al-pacino-johnny-depp-l.jpg

(Donnie Brasco filminden)
" Psikopatlıkla alakası yok... Senin dalını kıranın, ağacını kökünden keseceksin..."
Türkiyede şu anki duruma cuk diye oturuyor :D

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
"Zaten çalınmış bir şeyi çalmak hırsızlık mıdır?"

In Time (2011)

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
* İnsanın yer yüzünde kendisine en uzak olduğu nokta, kendi sırtıdır aslında.

- Geçen cumaya gittim.
+ Ne zaman?
- Salı. Ben hep salıları giderim, daha sakin olur.

- Üff eski sevgilimi hatırladım ya.
+ Hangisini?
- Ya,işte onu hatırlıyamadım…

KAYBEDENLER KULÜBÜ

[h=2]senin bir karakter olman, bir karakterin olduğu anlamına gelmez ![/h]pulp fiction.

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baktım kimse bunu hatırlamıyor benden osun benim izlediğim en sağlam replik bu
[video=youtube_share;-8KTFQ23CWY]http://youtu.be/-8KTFQ23CWY[/video]
“Sana tanrı hakkında bir iki sır vereyim. Tanrı seyretmeyi sever. O bir oyunbazdır. Bir düşünsene, insana içgüdüler verir sana bu olağanüstü yetiyi verir, sonra ne yapar dersin? Sırf kendi eğlencesi için, kendi özel kozmik komedi filmi için tam zıttı kurallar koyar. Gelmiş geçmiş en büyük ahmak. Bak, ama dokunma. Dokun, ama tatma. Tat, ama yutma. Ve sen sekip dururken, o ne yapar? Hasta, kahrolası kıçıyla güler! Hasisin tekidir! sadisttir! görevi başında bulunmayan bir derebeyidir! buna tapmak mı? asla!

şeytanın avukatı filminde şeytan rolünde oynayan kişinin söylediği söz burda yayınlanması yanlış...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...

''Lambeau "Good Will Hunting - Can Dostum"

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...

''Lambeau "Good Will Hunting - Can Dostum"

Düşünüyorum da şu sözü gerçek hayatta hiç bir kıza söyleyemezsin. Seninle hiç tanışmamayı dilerdim dediğin anda ya kalkıp gider, ya da cümlenin devamının ifade ettiği anlamı, ilk cümlenin oluşturduğu duygu yıkımından kurtarıp açıklayabilmek için yarım saat uğraşırsın.

En iyisi seni seviyorum ya da çok güzelsin demek :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Düşünüyorum da şu sözü gerçek hayatta hiç bir kıza söyleyemezsin. Seninle hiç tanışmamayı dilerdim dediğin anda ya kalkıp gider, ya da cümlenin devamının ifade ettiği anlamı, ilk cümlenin oluşturduğu duygu yıkımından kurtarıp açıklayabilmek için yarım saat uğraşırsın.

2 kelime ile özetleyip bitiririm işi diyorsun. :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31

Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken sevgine hasret olmadan uyuyabilirdim
Peki böyle nasıl olmuş :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2 kelime ile özetleyip bitiririm işi diyorsun. :D

fazlasına gerek yok. yoksa içinden ne sığır kızsın diyip boşuna kendini üzersin. bu cins böyle yaratılmış, zorlamanın alemi yok. sevgililer gününde de çingenelerden gül alırsın olur biter:D

Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken sevgine hasret olmadan uyuyabilirdim
Peki böyle nasıl olmuş :D

yok hocam öğretemiyorum sana. illaki bu cümleyi söyleyeceksen, öncesinde evim ve arabam var biliyorsun dimi" demelisin. yoksa dediğim gibi cümlenin sonunu getiremezsin :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
fazlasına gerek yok. yoksa içinden ne sığır kızsın diyip boşuna kendini üzersin. bu cins böyle yaratılmış, zorlamanın alemi yok. sevgililer gününde de çingenelerden gül alırsın olur biter:D

yok hocam öğretemiyorum sana. illaki bu cümleyi söyleyeceksen, öncesinde evim ve arabam var biliyorsun dimi" demelisin. yoksa dediğim gibi cümlenin sonunu getiremezsin :D
Aslında haklısın kadınların ruh halini düşününce 'Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum' sözü idama kadar götürür :D:D

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABA YARENLER...MERHABA FELAKET ARKADAŞLARIM.... ( Tatar Ramazan Sürgünde ) :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Somee'yi şu anda bulmuş olsaydım bile ikinizide öldürmeden bırakmazdım.

The Man from Nowhere 2010

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tatar Ramazan Sürgünde Unutulmaz Replikleri

• İnsan bunca zulüm, bunca haksızlık görür de rahat yatabilir mi, o zaman ben de ortaya fırlarım ve adama dur derim. Bu dünyanın hesabı ahirete kalmamalı. ~ Tatar Ramazan'ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.
  • Kadın kısmısı adamın bağrına basar gibi topuk vurmalı yere. ~ Abdurrahman Çavuş
  • Devlet adil olduğu sürece güçlüdür. ~ Tatar Ramazan'ın hapishane müdürüyle konuştuğu ilk sahne.
  • Koridorları sevdim, ceza istediği kadar uzun olsun, yeter ki koridorlar kısa olmasın, insan bir kere yürümeye durdu muydu her şeyi unutur, nedendir bu? Çünkü volta cezanın törpüsüdür. ~ Ramazan`ın hapishaneye ilk defa girdiği sahne.
  • Merhaba yarenler, merhaba felaket arkadaşlarım! ~ Tatar Ramazan'ın hapishane ahalisiyle selamlaştığı sahne.
  • Ben köpeği bile aşağılamam, Allah yaratmış, ama insanların köpekleşmesi beni çıldırtıyor. ~ Abdurrahman Çavuş ve Akseli ile volta atarken.
  • Kanun vardır kırbaç gibi, kanun vardır sütlaç gibi. Adamına göre. ~ Abdurrahman Çavuş.
  • Ben hasmımı hiçbir zaman küçümsemem. ~ Ramazan, Kirmastılı ile konuşurken.
  • Senden esaslı bir bıçak istiyorum, hasmıma sallayınca dönmeyen cinsten olmalı. Çünkü ben, adama bıçağı iki kere sallamam! ~ Tatar Ramazan, Kirmastılı'ya söylüyor.
  • Siz beni resimlerdeki mahkumlarla karıştırıyorsunuz müdür bey, benim adım Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarım! ~ Tatar Ramazan'ın hapishane müdürüyle konuştuğu sahne.
  • Osmanoğlu kazan kaynatmış, Ali koca padişah askere yemek ulaştırmış, işin aslı lokmadır lokma. ~ Abdurrahman Çavuş.
  • Burada vurulacak birisi vardı, onu da ben vurdum! Benim adım TATAR RAMAZAN gücün varsa gelip alsana! ~ Son sahne.
  • Adamı yüzüne karşı methetmezler. ~ Tatar Ramazan'ın koğuşa girdiği sahne.
  • Bir ekmeği beraber bölüşerek yemektir hüner. ~ Tatar Ramazan koğuş ahalisine yemek yerken söylüyor.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
-Evimi tepemize yıkacaksın arkadaş
Vecihi: Çok haklısınız ben de sizin yerinizde olsam vermem.
- Peki öyleyse niye istiyorsun?
Vecihi: Neyi istiyorum efendim?
- Kızımı istemiyor musun?
Vecihi: Aman efendim siz verdikten sonra niye istemiyim.
:)
[video=youtube;P0PW8KyIQ10]http://www.youtube.com/watch?v=P0PW8KyIQ10[/video]

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
images

"Sana filleri düşünme desem düşüneceğin tek şey fillerdir !!! "