Baba akü yok![]()
Şarjı mı bitmiş l*n? Tabi, farları açık bırakırsan üle olur büle![]()
Türkiyede şu anki duruma cuk diye oturuyor![]()
(Donnie Brasco filminden)
" Psikopatlıkla alakası yok... Senin dalını kıranın, ağacını kökünden keseceksin..."
Baktım kimse bunu hatırlamıyor benden osun benim izlediğim en sağlam replik bu
[video=youtube_share;-8KTFQ23CWY]http://youtu.be/-8KTFQ23CWY[/video]
Sana tanrı hakkında bir iki sır vereyim. Tanrı seyretmeyi sever. O bir oyunbazdır. Bir düşünsene, insana içgüdüler verir sana bu olağanüstü yetiyi verir, sonra ne yapar dersin? Sırf kendi eğlencesi için, kendi özel kozmik komedi filmi için tam zıttı kurallar koyar. Gelmiş geçmiş en büyük ahmak. Bak, ama dokunma. Dokun, ama tatma. Tat, ama yutma. Ve sen sekip dururken, o ne yapar? Hasta, kahrolası kıçıyla güler! Hasisin tekidir! sadisttir! görevi başında bulunmayan bir derebeyidir! buna tapmak mı? asla!
şeytanın avukatı filminde şeytan rolünde oynayan kişinin söylediği söz burda yayınlanması yanlış...
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...
''Lambeau "Good Will Hunting - Can Dostum"
2 kelime ile özetleyip bitiririm işi diyorsun.Düşünüyorum da şu sözü gerçek hayatta hiç bir kıza söyleyemezsin. Seninle hiç tanışmamayı dilerdim dediğin anda ya kalkıp gider, ya da cümlenin devamının ifade ettiği anlamı, ilk cümlenin oluşturduğu duygu yıkımından kurtarıp açıklayabilmek için yarım saat uğraşırsın.
En iyisi seni seviyorum ya da çok güzelsin demek![]()
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken sevgine hasret olmadan uyuyabilirdimDüşünüyorum da şu sözü gerçek hayatta hiç bir kıza söyleyemezsin. Seninle hiç tanışmamayı dilerdim dediğin anda ya kalkıp gider, ya da cümlenin devamının ifade ettiği anlamı, ilk cümlenin oluşturduğu duygu yıkımından kurtarıp açıklayabilmek için yarım saat uğraşırsın.
En iyisi seni seviyorum ya da çok güzelsin demek![]()
2 kelime ile özetleyip bitiririm işi diyorsun.![]()
Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken sevgine hasret olmadan uyuyabilirdim
Peki böyle nasıl olmuş![]()
Aslında haklısın kadınların ruh halini düşününce 'Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum' sözü idama kadar götürürfazlasına gerek yok. yoksa içinden ne sığır kızsın diyip boşuna kendini üzersin. bu cins böyle yaratılmış, zorlamanın alemi yok. sevgililer gününde de çingenelerden gül alırsın olur biter
yok hocam öğretemiyorum sana. illaki bu cümleyi söyleyeceksen, öncesinde evim ve arabam var biliyorsun dimi" demelisin. yoksa dediğim gibi cümlenin sonunu getiremezsin![]()
![]()
Müdür: Merhaba İbrahim.
Muzaffer: Muzaffer.
Aydın: Aydın
İbrahim: İbrahim olan sakata mı geliyor?