En İyi Diz Üstü Bilgisayar Markası Hangisi

En İyi Diz Üstü Bilgisayar Markası

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arakadaşlar sizce en iyi diz üstü bilgisayar markası hangisidir? Gerek donanım gerek performans, ısınma durumu, dayanıklılık vs. gibi her türlü yönden en iyi olanı sizce hangisi ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
asus herşeyde önde parça işlemci kasa olsun üstün hepsinden

zuvay20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lenovo her konuda cok sağlam ve performanslı

crazy_eagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus k53-sv modelini kullanıyorum 3 yıl dolmak üzere ve hala ne fan sesi duyuyorum ne bi tıkırtı... Gene ekliyorum cihaz 3. yılını doldurcak ve 14 ay önce windows profesional kurdum bu kadar zamana karşın hala ilk günkü gibi çok stabil ve çok hızlı kasa kalitesine baktığımız zaman hiç renk kaybı ezilme çatlama kırılma vs.vs. gibi bir durum söz konusu değil

Eğer Laptop alıncaksa o bir ASUS olmalı...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4,5 yıldır mevcut Vaio'mu kullanıyorum. Müşterilerimin 10-15bin $'lık sunucularında duran database'lerini laptopa alıp onlarla uğraşıyorum, üstüne gidip düşük seviye oyunlar kurup kaldırıyorum, ara sıra kod geliştirildiği oluyor, film de çokça izleniyor. Servisten yeni pil aldım, asıl derdim oydu, onlar diagnostic sırasında değerleri beğenmeyip HDD ve ekranı da değiştirdiler. Fan sesi ilk gün de vardı, hala da var, zorlarsam olacak tabii ki fan sesi. :)

Platformuna göre değişecek kararla birlikte benim için artık yıllardan sonra laptop seçimi iki marka arasında kalmıştır, o da kullanılmak istenilen platforma göre yapılacak bir seçim.

Apple MacBook ya da Sony Vaio.
ASUS ile ilgili de birşeyler yazarım ama, hatırlamak bile istemiyorum. :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Laptop şans işi hangi marka olduğu pek önemli değil acer ve hp kullandım sorun çıkarmadılar şimdi de sony kullanıyorum. Ama tasarım denince sony nin laptopları bir başka.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Asus en iyisidir. 10 yıl hiç aksamadan çalıştı. Sırf yaşına hürmeten atamadım. Bayramlarda yeğenler gidip elini öpüyorlar. :p

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4,5 yıldır mevcut Vaio'mu kullanıyorum. Müşterilerimin 10-15bin $'lık sunucularında duran database'lerini laptopa alıp onlarla uğraşıyorum, üstüne gidip düşük seviye oyunlar kurup kaldırıyorum, ara sıra kod geliştirildiği oluyor, film de çokça izleniyor. Servisten yeni pil aldım, asıl derdim oydu, onlar diagnostic sırasında değerleri beğenmeyip HDD ve ekranı da değiştirdiler. Fan sesi ilk gün de vardı, hala da var, zorlarsam olacak tabii ki fan sesi. :)

Platformuna göre değişecek kararla birlikte benim için artık yıllardan sonra laptop seçimi iki marka arasında kalmıştır, o da kullanılmak istenilen platforma göre yapılacak bir seçim.

Apple MacBook ya da Sony Vaio.
ASUS ile ilgili de birşeyler yazarım ama, hatırlamak bile istemiyorum. :)
ben de ikisi de var vaionun ısısı beni mahvetti bu yaz ayında, 4 ay önce komple fan değiştirdiler 2 yıllık makinaya bütün aksanı değiştirmişler 400 tl bayıldım. başlarda iyiydi ama şimdi gene ses çıkarmaya başladı ve soğutmuyor.
macbook a gelince en son değil bi önceki seri 13 inç var fan sesi hiç yok ama kucakta yanıyor alet ve rahatsız ediyor metal olduğundan.
kuzenlerime hp,toshiba,asus,lenovo aldırdım hepsi aşağı yukarı aynı ama lenovo yoga denemek istiyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben 4 senedir HP kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiçbir sorun çıkarmadı. Maşallahı var. Ya HP ya Toshiba ya da bu aralar çok duyduğum Asus al. Ama Toshiba bi' başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...