samizeldestan
Asistan
Arakadaşlar sizce en iyi diz üstü bilgisayar markası hangisidir? Gerek donanım gerek performans, ısınma durumu, dayanıklılık vs. gibi her türlü yönden en iyi olanı sizce hangisi ?
ben de ikisi de var vaionun ısısı beni mahvetti bu yaz ayında, 4 ay önce komple fan değiştirdiler 2 yıllık makinaya bütün aksanı değiştirmişler 400 tl bayıldım. başlarda iyiydi ama şimdi gene ses çıkarmaya başladı ve soğutmuyor.4,5 yıldır mevcut Vaio'mu kullanıyorum. Müşterilerimin 10-15bin $'lık sunucularında duran database'lerini laptopa alıp onlarla uğraşıyorum, üstüne gidip düşük seviye oyunlar kurup kaldırıyorum, ara sıra kod geliştirildiği oluyor, film de çokça izleniyor. Servisten yeni pil aldım, asıl derdim oydu, onlar diagnostic sırasında değerleri beğenmeyip HDD ve ekranı da değiştirdiler. Fan sesi ilk gün de vardı, hala da var, zorlarsam olacak tabii ki fan sesi.
Platformuna göre değişecek kararla birlikte benim için artık yıllardan sonra laptop seçimi iki marka arasında kalmıştır, o da kullanılmak istenilen platforma göre yapılacak bir seçim.
Apple MacBook ya da Sony Vaio.
ASUS ile ilgili de birşeyler yazarım ama, hatırlamak bile istemiyorum.![]()