madSlowly
Profesör
Abi ben bu bilgisayarı aldım uyarı veriyor diyor kikaldırmak ne kelime ondan 100 tane açar
Your PC not enough for this game
diyor bu çok iyi olduğu için diyor dimi ?
Abi ben bu bilgisayarı aldım uyarı veriyor diyor kikaldırmak ne kelime ondan 100 tane açar
evet kardeşim bilgisayarın çok güçlü açarsak oyunu çökertirsin diyorAbi ben bu bilgisayarı aldım uyarı veriyor diyor ki
İngilizce yok mu hiç ?, Sistemin yetersiz diyor aga.Abi ben bu bilgisayarı aldım uyarı veriyor diyor ki
şş roleplay yapıyozİngilizce yok mu hiç ?, Sistemin yetersiz diyor aga.
Nasıl?şş roleplay yapıyoz![]()
e-e ş-şey kaçar**Ciddi misin vay kazıkçı @Porgola inanmayın mahalle bilgisayarcılarını vay vay terbiyesiz yazıklar olsun o kadar 100 bin tl verdik.
Dur gardeşim geçme.e-e ş-şey kaçar**
bende bilmiyom ayak uydurdumNasıl?
Kardeş yanlış anlamada bu AMD'nin Vega serisi bana göre çöp ya.İşlemci: AMD Ryzen 3 3200U 2.60 ghz
Ekran Kartı: AMD Radeon Vega 3 gfx
Ram: 8 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
Bunla az CS:GO oynamadım. Orta galiba.
Kardeş yanlış anlamada bu AMD'nin Vega serisi bana göre çöp ya.
Vay be benim R5 M330 ekran kartım bile en düşükte 50 - 55 FPS'de falan oynatıyor valla.GTA 5 falan oynadım da full düşük grafiklerde 30 FPS falan oynuyordum.
hayırlı olsunAz sonra yazcağım yeni kasam geldi ona kuruyorum sistemi.
Teşekkürler ama yeni kasanın masaya sığacağından şüpheliyim.hayırlı olsun
altına koyarsın olmazsa reisTeşekkürler ama yeni kasanın masaya sığacağından şüpheliyim.
Bunu alabildiğine emin misin?, RX 6800 ekran kartı falan çok pahalı diye biliyorum.Asus TUF Gaming Z590-Plus Wifi Intel Z590 ( B460 yerinede Z590 Aldım )
İ7 10700f
GSkill Trident Z 16GB (2x8GB) 3600MHz
SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 256 Bit
Crucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 3 Adet
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms
Cooler Master MasterBox MB511 Tempered Glass ( Bunu Şimdi geldi Zalman s4 plusa veda ettim)
Üstteki Ana sistemim Bide Etherium Sistemim var oda bu ama onu sadece maden işinde kullanıyorum onu yazmak istemedim görgüsüzlük olmaasın diye.
Bu sistemi daha önce aldım.Bunu alabildiğine emin misin?, RX 6800 ekran kartı falan çok pahalı diye biliyorum.
ayn orta, ideal pc böyle olmalıİşlemci: AMD Ryzen 3 3200U 2.60 ghz
Ekran Kartı: AMD Radeon Vega 3 gfx
Ram: 8 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
Bunla az CS:GO oynamadım. Orta galiba.
Acaba bu pc de kaç watt psu var
1.250w vardır benceAcaba bu pc de kaç watt psu var
Var bir hayalimizProfilimde, hakkında kısmında yazmaktaAncak madem konu bunun için açıldı, buraya da yazayım.
Ekli dosyayı görüntüle 150530
ikisinide ben açtım baktım ilki tuttu hemen bunu yapıştırdımEn kötü bilgisayar kimin vardı, şimdi de en iyi bilgisayar kimin çıkmış. Benimki normal orta seviye bir şey.
Ekli dosyayı görüntüle 150598
1250 watt yeter mi ki görmüyor musun bir sürü ekran kartı var sistemde1.250w vardır bence
knk kendi sistemime göre hesapladım 1 ekran kartı var bende 200w çekiyor fotoğrafta 6 tane var 6*200=1200 işlemcim 50w çekiyor 1200+50=1250w tahmini1250 watt yeter mi ki görmüyor musun bir sürü ekran kartı var sistemde
Tek böbrekli olmak çok mu zor @atkaksoy501Profilimde, hakkında kısmında yazmaktaAncak madem konu bunun için açıldı, buraya da yazayım.
Ekli dosyayı görüntüle 150530
biz direk 2000 diyelim anca yeterknk kendi sistemime göre hesapladım 1 ekran kartı var bende 200w çekiyor fotoğrafta 6 tane var 6*200=1200 işlemcim 50w çekiyor 1200+50=1250w tahmini