En iyi antivirüs proğramı hangisi?

En iyi antivirüs hangisi başka öneriniz varsa yorum olarak yazınnnn

• Kullanılan toplam oy
    117
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş bi kere karspersky pc ye zarar verio bilgiayari bozuo

Portable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi 1.Kaspersky,2.Norton,3.Avast'dır.
Bu antivürüs programları çok güçlüdür.Bide Kaspersky pcye zarar veriyomuş laflarına kanmayın arkadaşlar ben Norton kullanıyorum ama Kaspersky Norton'dan daha güçlü.Avast ise benim arkadaşım kullanıyor ve çok iyimiş. Ama size önerim Norton antivirüs programını kullanın.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bende F-Secure var 3 yıllık. Alacaksınız şöyle yapın. ben F-secure Is 2011 i 3 yıllık olarak kargo dahil 42 TL ye aldım geçen sene. Güncellemelerle 2014 oldu ve şu an 2 yıldan fazla var bitmesine.
Not: Diğerlerinde bu yöntem işe yarar mı bilmiyorum ama F-secure de işe yaramıştı.

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama referans olması açısından;
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/novdec-2013/

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EN IYI ANTIVİRÜS Windows Defender ve Windows Update... Gerisi boş ben kaç senedir antivirüs kullanmıyorum hiçte virüs girmedi

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Norton internet security aldım 15 tl bir sene 3 pc

Memnunum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
EN IYI ANTIVİRÜS Windows Defender ve Windows Update... Gerisi boş ben kaç senedir antivirüs kullanmıyorum hiçte virüs girmedi
Windows defender çöp ,Windows kendisi bile açıklama yapmıştı yanında güvenlik programı olması lazım diye :)
Tavsiyem avast

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ben virüs programı kullanmıyorum. bilindik sitelere giriyorum sadece. virüs programının bilgisayarı zorlamaktan başka yaptığı bir iş yok bence

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Facebook veya diğer mesjlaşma servislerinden birini kullanıyorsan, başkasına bulaşan virüs, seni de bulur. Ve bunu Ruhun bile duymaz.

Listede Trendmicro, Avg, Avira v.s. bir sürü diğer Anti virüs programı eksik kalmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nod 32den şaşma o kadar çok para vermene gerek yok ben güncel keylerini bulup pro sürümünü kullanıyorum. hergün güncelleniyorr.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Notron 360 2014 versiyonu mükemmel. Hem virüsler konusunda hem de performans. Önceden avast yüklüydü bilgisayarımda ve açılışı bayağı yavaştı. Norton ile artık açılış yavaşlığı sorunu kalmadı. Önceden 1-2 dakikada kendine gelen bilgisayar şimdi 10 saniyede kendine geliyor. En büyük etkiyi burada gördüm.

Norton virüsler konusunda da kendini geliştirmiş. Bir virüs saptarsa hemen ilgili virüsli dosyayı siliyor. Daha sonra geri getirme işlemi falan yapabiliyoruz. Böylece virüslerin gözden kaçması mümkün değil. Ayrıca Avast'ın, Avira'nın AVG'nin virüs olarak görmediği birçok virüslü dosyayı görebildi. Bu konuda çok iyi.

berat28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretliler

1 bitdefender
2 kaspersky
3 f secure

Beleşler

1 avast
2 avg
3 avira

Eseti hiç övmeyin ve gidin av testin sonuçlarına bakın eser ortalarda hele norton internet Security = avast free antivirüs diye belirtmişler

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretli alacaksan sistemine göre birşey belirlemelisin. Ücretli antivirüsler zaten yeterince iyi oluyor. Ha dersen ki ücretsiz kullanırım o zaman ESET Smart Security veya ESET Nod 32 kullan derim. Zamanında AVG, mcafee filanda kullanmıştım o zamanlarda iyiydi ama son durum nedir bilmiyorum.

UNBAHTIBIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AVG'yi tek geçerim fakat listede yok. Şaşırtıcı. :blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben birçok antivirüs programı kullandım en güçlü olanı şüphesiz kaspersky. ama avast,nortongibi antivirüs programları kasperskye göre orta yani standart ...esed antivirüs bence kasperskyden sonra kolay ve bilinir olması yönüyle nortona görede güçlü esedi tavsiye ederim ama bilgisayarım güçlü diyorsa kesinlikle kaspersky çünkü çok kasıyo bilgisayarı benim bilgisayarın işlemcisinin yarısını yiyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zamanında bende eset kullandım ama sorun yaşadım çok yer kaplıyor ayrıca bi kere kaldırınca geri kuramıyorsun heryerde hata veriyor eseti kullanma ne kullanırsan kullan :)

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bencede Norton şimdiye kadar kullandıklarım da en iyisi ve en güvenlisi :thumbup1:

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BRNBAŞKAKONU AÇAYIM
TİM COOK GELİRİNİ AÇIKLADI
Apple Q2 2014 için 45600000000 $ gelir bildiriyor: 43.7m iPhone'lar, iPad'ler 16.3m ... - 9 Ma 5

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BURDAKİ RAKAMI OKUYAMADIM.
BURDAKİ RAKAMI OKUYAN BİRİ VARMI:)

vedocan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2002 yılında xp kurdum deepfreeze ile kitledim hic antivirus kullanmadım 3 ayda bır kilidi açıp xp guncellemelerı aldım tekrar kitledim.

12 yıldır pcye hiç format atmadım. tüm aileme o yasak bu yasak demedim herkese kullanıma açtım. Donanımımın hep %100 performansında kullandım. Ne bir kasma nede ağırlaşma hicbir sorunla karşılaşmadım.