En iyi antivirüs proğramı hangisi?

En iyi antivirüs hangisi başka öneriniz varsa yorum olarak yazınnnn

• Kullanılan toplam oy
    117

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bitdefender bence :) Bu satten sonra...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben çok aradım ama esed nod32 antivirüs 6 kullanıyorum ama bilgisayarı4-5 kez resetledik :glare:
en çok kaspersky,panda,avg duydum hangisi daha iyidir?:helpsmilie:

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Arkadaş bu muhabbet hiç bitmez :D Daha düne kadar eset kullanıyordum gayette memnundum. 6 aylık bitdefender kampanyasına denk geldim birazda onu kullanayım dedim velhasıl ondanda memnunum :D Yani anlayacağınız iş sizde bitiyor. Dalgın olduğum yerde onlar devreye giriyor o kadar. Yine bilgisayarıma en iyi korumayı ben sağlıyorum :)

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky tavsiye ediyorum :)) ,bütün testlerde hep ilk 3de olmuştur ve şuan 1. sırada :) :) ,virüs veritabanı denilince kasperskydan daha iyisi yok !!!

lextin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky iyi ama çok yoruyor makinayı onun için nod32 :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kaspersky abi gerisi yalanmış onu anladım ama 64 bit de bi türlü doğru dürüst çalışmıyor bende başlatılıyor deyip başlatılamadı diyor ..??

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky iyi ama çok yoruyor makinayı onun için nod32 :D
yok gerçekten Kaspersky 2014 perfons skıntıları giderildi bence ön yargılı olma sistemine kur :) :) rahat ol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kaspersky abi gerisi yalanmış onu anladım ama 64 bit de bi türlü doğru dürüst çalışmıyor bende başlatılıyor deyip başlatılamadı diyor ..??
o kaspersky 2014 versiyonunu söz ediyorsun geç açlıyor program nedne diye diyorsun sanırım ,aslıdna geç başlamıyor direk arka planda aktif oluyor sadece yazılımın performans sıkıntısı yaratmasın diye kullanım arayüzünü geç yüklüyor bilerek yoksa doğru dürüst çalışıyor :) :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne gordunuz kaspersky-de? şu rus programında.
Türkün parası kimlerin cebine akıyor.
Artık uzun senelerdir free version antivirüs kullanıyorum. ne bilgisayarımı kasıyor, ne virüs, trojan, vvorm bilgisayarima bulaşıyor. Ne virüsden dolayı format atıyorum, ne dosyalarım siliniyor ne bir şey.
Bedava antivirüslerden 4 antivirüs engine sahip qihoo 360 total security, avast, avg, comodo kullanın. Bedava Firevvall isterseniz comodo firevvall en iyisidir. Bi de chrome ya da mozillanıza bitdefender trafficlight ve avast online security extensions ekleyin.
Elin rusu, ingilizi paramızı alıcak, bi de profösionel programcılar yetiştiricek. Biz de yerimizde sayıcaz yani..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaspersky her çıkan versiyonu için artık kasma işini çözdüler diyip duruyolar. her sene aynı muhabbet. yok 2013 te kasma bitti, 2014 te bitti. ben 2013 ve 2014 ü kullandım ve cidden kastı. şuan bitdefender kullanıyorum, 2013 versiyonunu satın aldım 2014 versiyonuna ücretsiz güncellendi ve çok memnunum. arka planda yapıyor yapacağını sizi uğraştırmıyor ve gerçekten database i çok çok iyi.... bimeksten 47 tl ye 3 pc 1 yıl koruma almıştım. son sürüme ücretsiz terfili.... kaldıysa kaçırmayın derim...

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok antivirüs kullandım ESET kadar iyisini görmedim ve bu listede yok

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tek basina antivirus programi hicbir sey demektir. En iyi all in one guvenlik yazilim bitdefender derdim ama su anda comodo internet security premium yazilimini kullaniyorum. Gunumuzde sandbox destegi olmayan guvenlik yazilimi olmamasi gerekiyor. Comodo ejderi en iyisi.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
En iyisi Kaspersky ancak bazen insanı delirtiyor.

captain75tur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son zamanlarda yükselen performansı ile Qihoo 360 İnternet/Total Security. hem ücretsiz hem de performası iyi. Yalnız yanına bir de güvenlik duvar kurmanız lazım, kendi güvenlik duvarı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi BitDefender Total Securıty Lısanslı Kullanıyorum Cok Memnunum :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

berat28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Bit defender total security
2. Kaspersky internet security

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
En iyi BitDefender Total Securıty Lısanslı Kullanıyorum Cok Memnunum [emoji106]1: [emoji106]1: [emoji106]1:
Bitdefender teorikte de pratikte de çok iyi bir all in one guvenlik yazilimi ama life lisans vermiyorlar. Bu nedenle https şövalyesi comodo internet security'i kullaniyorum. [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avg kullandım virüs var yok hepsini siliyor , kullanmayın sakın projelerimi hep sildi yok mu program