En iyi antivirüs proğramı hangisi?

En iyi antivirüs hangisi başka öneriniz varsa yorum olarak yazınnnn

• Kullanılan toplam oy
    117

sonhaberler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
öncelikle antivir i tavsiye ediyorum.
Fakat hiçbir antivirüs programı bilgisayarınızı korumaz aslında. Bunun nedenli olarak aşağıdaki makaleyi gösterebilirim.
Quinn Norton’ın The Message’da yayınlanan “Everything is Broken” makalesinin Türkçe çevirisini bir arkadaş medium da yapmış bu makale oldukça uzun fakat okumakta büyük yarar var. tavsiye ederim.

https://medium.com/@ahmetasabanci/her-sey-bozuk-7059857c608e

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhabalar,
öncelikle antivir i tavsiye ediyorum.
Fakat hiçbir antivirüs programı bilgisayarınızı korumaz aslında. Bunun nedenli olarak aşağıdaki makaleyi gösterebilirim.
Quinn Norton’ın The Message’da yayınlanan “Everything is Broken” makalesinin Türkçe çevirisini bir arkadaş medium da yapmış bu makale oldukça uzun fakat okumakta büyük yarar var. tavsiye ederim.

https://medium.com/@ahmetasabanci/her-sey-bozuk-7059857c608e

Öncelikle bu uzun makaleyi fırsat bulduğum zaman boş kafayla okuyup detaylı bir yorum yapacağım. İlk makaleleri okudum. Bu yazılanlar çok eskiden mümkündü. Artık antivirüs kuruluşları böyle tür güvenlik açıklarını kapatmış olmakla kalmayıp katı bir internet protokolü kurdular artık zararlı yazılım yazmak ve antivirüslerin imza veritabanlarından temiz olarak geçirmek çok zor bir olay. Bildiğiniz gibi Emotet ve Virlocklar şuan dünyanın gündeminde sahte faturacılık cart curt bunları yapanlar büyük yatırım yapmış büyük hackerler bunu yapmak her yiğidin harcı değil tabiki gerçekten sahtecilik yapsalarda haklarını vermek lazım bu çok büyük oynadılar bu sefer. Ama yinede antivirüs veri imza tabanına 1 saat ile 2 gün arası takılıyorlar. Zararlı yazılımı çıkartıp 2 gün içinde yaymakta büyük ustalık gerektirir. Artık bu gibi hadiseler çok az. Bu işlerde çok büyük paralar dönüyor uyuşturucu ve kadın ticaretinden sonra en büyük paralar burda döner. Çünkü internet artık insanlığın herşeyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de yıllardır Eset Nod32 kullanıyorum. Crackleri silmeden çalışan tek adam gibi yazılım bu bence. Her türlü tavsiye ederim.

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
USB Disk Security bence hem kullanisli hemde pc icin hafif bir program, herkese tavsiye ederim

Lily61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyisi ESET Smart Security 5 çünkü lisans süresi bitse de bilgisayarı korumaya devam ediyor:thumbup1:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kaspersky Pure kullandım. Cihazı aşırı kasıyor.
Şuan 360 Total Security kullanıyorum :)

Microsoft Essential Security koruması :mrgreen: :D

k1Wgjv.gif

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
zoner zillya trend micro superantispyware kingsoft clamav özellikle bytehero bkav aegislab nprotect virobot vipre vba32 trend micro (çok yanlış pozitif çıkardığından dolayı) tencent sophos nano antivirus Jiangmin (pis çinlilerin 5 para etmez yazılımları) f-prot cyren cmc baidu antivirus antiy-avl ahnlab-V3 agnitum Avware Alyac bunların koruması arkadaşın gifinden alıntı yapıyorum aynen böyle

k1Wgjv.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çoğu antivirüs programı aşağı yukarı iyidir, ama bunların yanında iyi bir güvenlik duvarı olmazsa olmazdır. Bana göre ücretsiz ve en etkili yazılımlardan biri Comodo İnternet Security Premium'dur...Komple iyi bir koruma sunar.

Bu yazılımın standart ayarları bile sizi iyi korumaya yeter. Özellikle bir güvenlik duvarı var ki, kale gibi...

Macera aramayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konuyu hortlatmak gibi olmasın yada olsun :drool:
Emsisoft Anti-Malware Piyasadaki diğer büyük antivirüs programlarından bile kat kat daha iyi tabi bu benim görüşüm Program ücretlidir tabi piyasada ilaçlı versiyonlarını bulmak mümkün ama en iyisi lisanlı kullanmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Emsisoft Anti-Malware Piyasadaki diğer büyük antivirüs programlarından bile kat kat daha iyi tabi bu benim görüşüm Program ücretlidir tabi piyasada ilaçlı versiyonlarını bulmak mümkün ama en iyisi lisanlı kullanmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bütün yorumları okudum baktım ki herkes gönlündeki antivirüs firmasını yazmış ancak bunların literatürde hiç bir değeri yok bence piyasalardaki en iyi antivirüsü belirleyen dünya bağımsız test firmaları olan AV-Test, AV Comparative ve Virüs Bulletin gibi firmaların muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerdeki sıralamalardır. Bu firmalara göre 1. sırada Kaspersky ile Bitdefender var. Ben kaspersky,eset,norton ve bitdefender kullandım eseti hiç saymıyorum çünkü koruma konusunda hiç güvenmediğim bir firma kaspersky ve bitdefender en beğendiğim firmalar şu an 3 bilgisayarımda BitDefender kullanıyorum öncelikle sistemi hiç yormuyor forumda sistemi biraz yoruyor diyenlerin bilgisayarlarında mutlaka bir problem var diyorum en az 10 bilgisayara Bitdefender yükledim şimdiye kadar sistemi hiç yormayan tek antivirüs firması diyebilirim bitdefender için.

asepam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşağı yukarı hepsi aynı. illa ki bir sıralama gerekse bence kaspersky, avast, norton,bit defender, avg. .comodo ve eset'e zerre kadar güvenim yok.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben AVG İNT SEC. ya da Dr.Web öneririm.özellikle Dr. Webi evim de kullanıyorum. çok memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, benim dizüstü bilgisayarım İ7 - 2670 QM 2.20 Ghz 8Gb Ram ve 64 bit (windows 7 kullanıyorum) işletim sistemine sahip. Antivirüs programları ile alakalı yorumları ve fiyatları okudum ama karar veremiyorum. bilgisayarım için en iyi antivirüs programı sizce ne olmalı. Tavsiyeleriniz benim için değerli. Teşekkür ederim..

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bitdefender çok kasıyor sakın almayın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
7-8-8.1 avast free 10 içinde esetinternet güvenliği avast free çalışmadı...

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kaspersky av 2015 zone alarm pro firawall kullanıyorum kale gibi koruma yaptım