bu ankete oy veren arkadaslar neye gore degerlendiriyorlar anlamadim. bizim insanimiza su lazim. ucu olabildigince sivri olsun lastikler genis olsun icinde tesisat olsun tamamdir. bizim insanimiz icin araba budur.*
yorumler arasinda japon arabalarinin motorunu ovenleri gordum. nedenini yazmamis kimse. neden japon arabalarinin moturunu begeniyorsunuz? *bence bu ankete oy verenlerin cogu bildigi icin degil,attigi icin yorum yazmislar.
Japonlar Alman modellerini karsisina alip karoserini birebir kopyalayarak uretirler.japonlarin arabalari,tamamen taklit olur.motorlarida 150 000 km ile sinirlidir.Japon arabasi denildiginde,ucuz arabalar akla gelir.
Dunyada otomobil denilince akla Almanya gelir. otomobilin icadi yada herhangibir seyin icadinda japonlar yoktur. japonlar sadece taklit yapar.*
kisisel gorusum hatta dunyanin ortak gorusu dunyada en saglam en guvenli ve en kaliteli otomobili/tasit *almanlar yapar.
Almanlar ve Japonlar bir numaradır bu konuda bence.
Tank mı üretiyorlar, araba mı üretiyorlar belli değil.![]()
İran bile tamamen yerli üretim kullanıyor. Bizde yok. Devrim vardı ondan da sadece bir tane kaldı kime yeter ki?