Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Çok Hangi Ülkenin Otomobillerinden Hoşlanırsınız
Bir capon dışında alman arabaları ile samimiydim hep. (Babamın bi renault u vardı ama sayılmaz )
Ve adamlar yapıyor.. 23 yaşımda da 32 yaşımda da aradığımın fazlası bulunuyor.
Bu arada ilginç bir bilgi:
Meşhur VW kaplumbağayı Ferdinand Porsche'nin (evet, süper marka porsche nin 1 numarası) tasarladığını ve Hitlere gagaladığını da yeni öğrendim..
alman tabiki.. ama amerikan kası diye tabir olunan canavarlar esas aşık olduklarım...
bi 69 shelby nin yerini hiçbir makinanın tutacağını tahmin etmiyorum..örnekler çoğaltılabilir..
bu ankete oy veren arkadaslar neye gore degerlendiriyorlar anlamadim. bizim insanimiza su lazim. ucu olabildigince sivri olsun lastikler genis olsun icinde tesisat olsun tamamdir. bizim insanimiz icin araba budur.*
yorumler arasinda japon arabalarinin motorunu ovenleri gordum. nedenini yazmamis kimse. neden japon arabalarinin moturunu begeniyorsunuz? *bence bu ankete oy verenlerin cogu bildigi icin degil,attigi icin yorum yazmislar.
Japonlar Alman modellerini karsisina alip karoserini birebir kopyalayarak uretirler.japonlarin arabalari,tamamen taklit olur.motorlarida 150 000 km ile sinirlidir.Japon arabasi denildiginde,ucuz arabalar akla gelir.
Dunyada otomobil denilince akla Almanya gelir. otomobilin icadi yada herhangibir seyin icadinda japonlar yoktur. japonlar sadece taklit yapar.*
kisisel gorusum hatta dunyanin ortak gorusu dunyada en saglam en guvenli ve en kaliteli otomobili/tasit *almanlar yapar.