En Çok Hangi Antivirüse Güveniyorsunuz?

Hangisine güveniyorsunuz?

• Qihoo 360 Security

Kullanılan: 5 1.3%
  • Avast

Kullanılan: 29 7.4%
  • Avg

Kullanılan: 8 2.1%
  • Avira

Kullanılan: 12 3.1%
  • Bitdefender

Kullanılan: 16 4.1%
  • Comodo

Kullanılan: 10 2.6%
  • E-scan

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eset

Kullanılan: 57 14.6%
  • F-Secure

Kullanılan: 3 0.8%
  • FortiClient

• G-Data

Kullanılan: 1 0.3%
  • Kaspersky

Kullanılan: 103 26.4%
  • Kingsoft

• McAfee

Kullanılan: 7 1.8%
  • Norton

Kullanılan: 24 6.2%
  • Outpost

• Panda

Kullanılan: 5 1.3%
  • Trend Micro

Kullanılan: 4 1.0%
  • Trustport

• Vipre

• Webroot

Kullanılan: 3 0.8%
  • Bullguard

• Emsisoft

Kullanılan: 4 1.0%
  • Ikarus

Kullanılan: 1 0.3%
  • Microsoft Security Essentials

Kullanılan: 9 2.3%
  • Adaware Antivirus

• Immunet Protect

• Dr Web

• Kendime Güveniyorum

Kullanılan: 68 17.4%
  • Hiçbirine Güvenmiyorum

Kullanılan: 37 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    390

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSE'nin varlığıyla yokluğu birdir :) antivirüs kullanmayacaksanız bile en azından arka planda boşuna çalışmasın :)

3 yıldır hem evde hemde okuldaki bilgisayarlarda MSE kullanıyorum, kullandırtıyorum ve bi kaç küçük sıkıntı haricinde hiç bir problem yaşamadım. Güncelleme ve MSE ile hem kasma, hem yok şifre,serial,crack hem extra uygulama arama derdim yok.
+ uzun yıllar kasper kullandım ama yine de virüsten kurtulamadığım zamanlar oldu. Eset e hiç ısınamadım. Norton acayip kasıyor. Hem bilinçli kullanıcılar için hemde okuldaki acemi öğrenciler için bile çok verim aldığım bi antivirüs oldu MSE. Tabi herkesin kendine göre alışılmışı vardır :)

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şu an bitdefender kullanıyorum. Testlerde birinci firma genelde

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kardes ne paralisi katilimsiz,silental,fullprogramlar .. bussuru sitede son surum fullu var. :) Senin dunyadan haberin yok :)

Adamlar taş mı yiyecek. Emek hırsızlığı işte tam da bu şekilde oluyor. Herkes senin gibi düşünse, kimse almasa. Zaten o programların senin tabirinle fullusunu bulamazsın.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Kardes ne paralisi katilimsiz,silental,fullprogramlar .. bussuru sitede son surum fullu var. :) Senin dunyadan haberin yok :)
illegal kullanmak yerine birçok kampanya var. 3 aylık 6 aylık 1 yıllık bedava lisans dağıtıyor çoğu antivirüs firması. illegal kulanmak hem emek hırsızlığı hem de kul hakkı. biraz empatiyi tavsiye ederim:)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hiç bir antivirüs programı için sadece kendi basına yeterli olur diyemeyiz bilinçli yerinde kullanım çok onemli suan için Eset Malwarebytes ikilisi sürekli virüslerle ugrasanlar için iyi bir ikili daha gecen gün Cryptolocker bulasan bilgisayardan 37 gb dosya cektim normalde bu virüsün elinden dosya almak imkansıza yakındır ama erken mudahele olursa ilk 1 saat içerisinde dosyaları geri ala biliyorsunuz dediğim virüsü Eset yükleyerek temizledim ve durdurdum aynı zamanda program(virüs) cunki en fazla 30 dakika içerisinde butun dosyalarınızı şifreliyor ve bozuyor sonradan kullanılamaz hale getiriyor ve sonradan virüsün kendi dosyasını Eset yüklü bilgisayarda kendim caliştirmaya bulastirmaya caliştim Eset engelledi defalarca denememe ragmen virüsü bulastiramadim diğer antivirüslerle de deneyeceğim zamanım oldukca buraya yazarım sonucu cunki dediğim virüs gercekten iddaali bir virüstür ve sürekli kendini yeniliyor ve bulastıgı bilgisayarda explorer.exe olarak caliştiği için windows ve cogu antivirüs farkedemiyor lisans konusunda da cok gariptir güvenliğimizi emanet ettiğimiz güvenlik programlarina bile illegal kullanarak orjinal kullanmayarak cok komik ironik bir duruma dusuyoruz malesef herkese iyi forumlar

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
delikanlı adam antivirüs kullanmaz moruk ya

Ateşe, suya, soğuğa ve zararlı yazılımlara yiğitlik olmaz. Hele ki Cryptolockerlara ve Injectorlere hiç yiğitlik olmaz. Adamı madam yaparlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 yıldır hem evde hemde okuldaki bilgisayarlarda MSE kullanıyorum, kullandırtıyorum ve bi kaç küçük sıkıntı haricinde hiç bir problem yaşamadım. Güncelleme ve MSE ile hem kasma, hem yok şifre,serial,crack hem extra uygulama arama derdim yok.
+ uzun yıllar kasper kullandım ama yine de virüsten kurtulamadığım zamanlar oldu. Eset e hiç ısınamadım. Norton acayip kasıyor. Hem bilinçli kullanıcılar için hemde okuldaki acemi öğrenciler için bile çok verim aldığım bi antivirüs oldu MSE. Tabi herkesin kendine göre alışılmışı vardır :)

MSE Microsoft'un geliştirmekte olduğu ve hala tam anlamıyla gelişemeyen bir yazılımdır. Teknolojisi pek bol olmasa da idare edecek cinsten. Başarılı olması için Microsoft'un işi gücü bırakıp zararlı yazılım dünyasına kendisini adapte etmesi gerek. Zararlı yazılım dünyasının içinde olmayan bir kuruluş virüs imza veritabanını asla geliştiremez.

Los Turcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internetten bulunan full sürümler kullanmaktansa free sürümler kullanılmalı.Ancak zaten Bitdefender yaklaşik her 6 ayda bir kampanya yapıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
crackli,mrakli anti virüs kullanmak avucunda sodyum varken havuza atlamak gibi sakın sodyum bulup ona çıplak elle dokunmayın hele ıslak elle hiç dokunmayın patlar.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

hiç gülesim yoktu :D
crackli kullanmak istemiyorum, nette dolanan serialler var alternatif olarak onlar da bir süre sonra patlıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hiç elim gitmiyor esete para istiyor suriyeli dilenci gibi yapışkan da...

S

SDN Okuru

SDN Okuru

o kendini bile koruyamaz windows koruyacak? kaspersky internet security yada norton internet security kullan daha iyi korunmuş olursun...

HypeRocktiF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
KIS 2016 kullanıyorum, Kaspersky her yeni sürümünde hafifliyor ve arayüzünü sade hale getiriyor müthiş bir program olmuş kim ne derse desin Ruslar bu işi biliyor.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Mac kullanıyorum :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ankete göre, yılların alışkanlığı değişmiyor demek ki. Kaspersky ve Eset yıllardan beri en popüler antivirüslerdi, hala öyleler :)

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yıl olmuş 2015 hala eset kullanan var NORTON, KASPERSKY F-SECURE varken... eset o kendini bile koruyamazken...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:) Bilgisayarınız düşük özellikli ise usb disk security gibi basit bir program kullanın ve crack pach gibi dosyalarla oynarken dikkat edin. ücretsiz uygulamaları kendi sitelerinden indirin katılımsız uygulama kullanacaksanız sistem geri yükleme noktası oluşturmadan çalıştırmayın.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ücretsiz antivirüslere pek rağbet yok anlaşılan :D