- Konuyu başlatan
Avast chrome eklentisi var ad blocker var bi etkisi olur mu acep ?
forumda yazılım kampanyaları bölümünde birçok uygun yazılım var.birini indirip kurun. eklentiyle güvenlik olmaz
Avast chrome eklentisi var ad blocker var bi etkisi olur mu acep ?
Herkes 2. Sansi hakeder bence 😄[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] geçmişte esetle iyi anılarım yoktu. sayende bu aralar bi daha deneyeceğim
@Seyhoo geçmişte esetle iyi anılarım yoktu. sayende bu aralar bi daha deneyeceğim
ESET 3 sene öncesine kadar sıradan bir antivirüs yazılımıydı. Şuan pazar payı tamamen ESET'in elinde ve en çok kullanılan antivirüs yazılımı. Sahtecilikten ve internette güvenli gezinmek için için daha iyisi yok fakat ev kullanıcıları ve oyuncular pek sevmezler. Aslında işini iyi yaptığı için sevmezler.
Bu ayarları yaptığınız zaman arkanıza bile bakmanıza gerek yoktur.
Gelişmiş sezgisel taramayı işaretledim ama diğerini seçtiğimde çoğu şeye uyarı veriyor O yüzden diğerini tekrar kapattım.
Oyun modunu açtığımda sıkıntı yaşamadımESET 3 sene öncesine kadar sıradan bir antivirüs yazılımıydı. Şuan pazar payı tamamen ESET'in elinde ve en çok kullanılan antivirüs yazılımı. Sahtecilikten ve internette güvenli gezinmek için için daha iyisi yok fakat ev kullanıcıları ve oyuncular pek sevmezler. Aslında işini iyi yaptığı için sevmezler.
Bu ayarları yaptığınız zaman arkanıza bile bakmanıza gerek yoktur.
comodo nasıl ? bir arkadaşım eset çöp comodo çok iyi dedi sizin görüşleriniz neler şuan eset yüklü silip comodo mu kursam ?
ben eset'e devam o zaman zaten 10 aylık hesapta var :dirol:eseti kaldırıp comodoyu kuracak kadar fark yok aralarında. eset de iyidir yukarıda moderatör arkadaşımız esetin bazı ince ayarlarını göstermiş resimlerle. onları yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz
kendine güvenenlerin sayısı fazla
biraz şehir efsanesi oTürk milletini kandıramazlar. virüsleri türetenler antivirüs firmaları bikere
Bununla ilgili Kaspersky firmasına dava açıldı fakat böyle bir saçmalığın olamayacağı kesin olarak tescillendi. Yani bu söylem gerçekten şehir efsanesinden öteye gidememekteTürk milletini kandıramazlar. virüsleri türetenler antivirüs firmaları bikere
en çok antivirüslere değil güncellemelere güveniyorum antivirüs olarakta hem kasmaması hemde ücretsiz olmasından dolayı üst düzey kalite olmasa da sıradan kullanıcıları fazlasıyla tatmin edebilecek Microsoft Security Essential. Win8 ile otomatik geliyor zaten hiç antivirüs kurmuyorum bile..