En Beğenilen Yabancı diziler

???

• Kullanılan toplam oy
    129
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Battlestar Galactica, Lost, Heros, Knight Rider, Terminator The Sarah Connor Chronicles, Ghost Whisperer, Kyle Xy, Blade The Series,Supernatural, Prison Break, Jericho, The X-Files, Brothers in Arms, Csi Las Vegas, Nip Tuck, Csi New York, Csi Miami, Las Vegas, Criminal Minds, Dexter, Monk, The Unit, Avatar, Family Guy, Sound Park, Simpsons, The A Team, The Oz, StarGate, Star Trek, Caprica, Smallville, House M.D.,Fringe, Chuck,Mcgayver, MOONLIGHT, Kurtlar Vadisi,

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Coupling adlı diziyi şiddetle izlemenizi tavsiye ederim ama bbc de yayınlanan versiyonunu. Gülerken yataktan düştüğümü bilirim :D Bana çok dua edeceksiniz izleyin.

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Saraydaki Mücevher de cok güzel bir dizi. Kore dizilerini pek izlemezdim ama bu dizi fena sardı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabrina ve Ally McBeal'i izlerdim eskiden. :D

Sevmiyorum fazla yabancı dizi izlemeyi.

caramel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
the x-files, supernatural, moonlight, dexter, cold case, csi, the closer, criminal minds, monk, prison break, one tree hill, the simpsons, south park, futurama, ghost whisperer, dead zone....

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Vayyt, birileri anketi tıklatmış ve konuyu hortlatmış. :) Konu eskidiği için diziler de eski dizilerden kalmış, bu sebeple konuyu kitliyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...