• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En Beğenilen Yabancı diziler

???

• Kullanılan toplam oy
    129
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Battlestar Galactica, Lost, Heros, Knight Rider, Terminator The Sarah Connor Chronicles, Ghost Whisperer, Kyle Xy, Blade The Series,Supernatural, Prison Break, Jericho, The X-Files, Brothers in Arms, Csi Las Vegas, Nip Tuck, Csi New York, Csi Miami, Las Vegas, Criminal Minds, Dexter, Monk, The Unit, Avatar, Family Guy, Sound Park, Simpsons, The A Team, The Oz, StarGate, Star Trek, Caprica, Smallville, House M.D.,Fringe, Chuck,Mcgayver, MOONLIGHT, Kurtlar Vadisi,

Coupling adlı diziyi şiddetle izlemenizi tavsiye ederim ama bbc de yayınlanan versiyonunu. Gülerken yataktan düştüğümü bilirim :D Bana çok dua edeceksiniz izleyin.

Saraydaki Mücevher de cok güzel bir dizi. Kore dizilerini pek izlemezdim ama bu dizi fena sardı :)

Sabrina ve Ally McBeal'i izlerdim eskiden. :D

Sevmiyorum fazla yabancı dizi izlemeyi.

the x-files, supernatural, moonlight, dexter, cold case, csi, the closer, criminal minds, monk, prison break, one tree hill, the simpsons, south park, futurama, ghost whisperer, dead zone....

Vayyt, birileri anketi tıklatmış ve konuyu hortlatmış. :) Konu eskidiği için diziler de eski dizilerden kalmış, bu sebeple konuyu kitliyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...