Elveda TTNET...

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben inadına efatura kullanmıyorum. Ayrıca efatura dönemi bitti. Artık mecburen tüm abonelerine kağıda basılı fatura göndermek zorundalar. Adresiniz de yanlışsa faturanız başkalarına gidecektir.

ters biliyorsun basılı fatura dönemi bitti asıl. efaturam yeni geldi. ne kredi kartına ne internete basılı fatura almıyorum yıllardır ve hep maille gelir.

serkan0661

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ters biliyorsun basılı fatura dönemi bitti asıl. efaturam yeni geldi. ne kredi kartına ne internete basılı fatura almıyorum yıllardır ve hep maille gelir.

Ben bu aydan sonra dedim size. Artık tüm TTNET abonelerine kağıda basılı fatura gelmek zorunda ve gelecek de. E-faturayı unutun. Bu sebepten dolayı online işlem merkezine girip fatura adreslerinizi kontrol edin hata varsa bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne gidip düzelttirin.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben bu aydan sonra dedim size. Artık tüm TTNET abonelerine kağıda basılı fatura gelmek zorunda ve gelecek de. E-faturayı unutun. Bu sebepten dolayı online işlem merkezine girip fatura adreslerinizi kontrol edin hata varsa bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne gidip düzelttirin.

Kaynak?

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kardesim bizim de tasinma nakil olaylari oldu, ayni sekilde gün icinde acilacak dediler 3 gün sonra gittik direk telekoma meger kabloyu baglayan ( hayrina yapar gibi gönülsüz calisan ) arkadas bir hata yapmis, tekrar bir ekip geldi 2 dk da acti . onun üstüne 2 günde 2-3 kere port sorunu bilmem ne oldu bir telefonda yarim saatte düzeltiyor falan . Kablonet e gittim , yeni apartman oldugu icin hat yok dediler. Yaza kadar da yeni altyapi calismasi da yapmadiklarini söylediler :S Superonline düsünüyorum . TTnet ten ben de biktim bu nedir arkadas ya tekeline almis nasilsa her yerde telefon var diye . Superonline in internet + telefon nakil tarifeleri fena degil http://superonline.net/kampanya-detay?k=15&d=sik-hizinda-internetle-keyfini-katla&t=0

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Benim telefondan sesler geliyor arada... bip bip gibi... Ahizesi bozuldu telefonun

TTNET başa bela

Holden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
UyduNet'in çok ekonomik kampanyaları var onlardan birini tavsiye ederim.TTNet'ten ayrılman bilişim açısından yaptığın en hayırlı hareket olmuş.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Uydunet`i kesinklikle tavsiye ederim ben de kullanıyorum
bi yavaşlama kopma yok :)

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle uydunete geç. birde 3g modem al vodafone sınırsızdan 7-24 hem sınırsız hemde her daim internet sadece 43 tl.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Malesef Fiberi Bekliyceksin diğerlerinin kendi altyapıları yok hepsi ttnetin

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Maksimum 1 yıl içinde fiber gelir ;)

ringo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adsl tarifelerine bakın ttnet in güzel kampanyaları var

serkan0661

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ile aynı şekilde Türk Telekom'un tarifelerine de dikkat. Eğer ev telefonunuz en ucuz sabit ücreti olan Klasik Hat tarifesindeyse kesinlikle tarifenizi değiştirmeyin. Sizi sürekli güzel tarifelerimiz var diye arayacaklardır. Tek amaçlarının tarifenizi değiştirmek olduğunu unutmayın.