İnternetten bakma yanlış yönlendirilebilirsin, eğer büyük bir alana sıçramış ise ve yanığın derecesi büyük ise doktora gidin orada krem vb verirler. Eğer büyük değil se evdeki merhem, yanık kremlerini kullanın.Merhabalar.Yemek yaparken elime yağ sıçradı sonra soyuldu.Benimde ilk yapıcağım şey soğuk su tumak oldu şuanda bile soğuk suya tutuyorum.Ne yapmalıyım.Sonrasında ne olucak
Soğuk suya el sokulmaz yanık durumunda. Ilık/serin suya tutulmalı.Bir süre soğukluk
Soğuk sudan kastım Erzurumda olan dağ suyu gibi bir şey değildi,dediğiniz gibi serin suydu.Soğuk suya el sokulmaz yanık durumunda. Ilık/serin suya tutulmalı.
Serin ve soğuk arasında Erzurumdaki "dağlar" kadar fark var?Soğuk sudan kastım Erzurumda olan dağ suyu gibi bir şey değildi,dediğiniz gibi serin suydu.
Bu iyiydi ?Serin ve soğuk arasında Erzurumdaki "dağlar" kadar fark var?
Teşekkürler mana ve özden çok anlamsız şekilde şekilcilikte takıldığımıza göre her şey yolunda.Serin ve soğuk arasında Erzurumdaki "dağlar" kadar fark var?
Konuyu saptırma.Teşekkürler mana ve özden çok anlamsız şekilde şekilcilikte takıldığımıza göre her şey yolunda.
Kusura bakmayın ama hayatınız da hiç başkasının aklına farklı gelen bir şey kullanmamış gibi anlamsız şekilde muhalif yorumlar yapıyorsunuz.Gerçekten inanılmaz şu gereksiz tartışmayı başlatmanız.Konuyu saptırma.
Elbet kullandım ama konuyu kirletmenin lüzumu yok. Ve konu insan hayatı, eğer bilginiz yok ise yazmayın. Tartışma burada bitsin.Kusura bakmayın ama hayatınız da hiç başkasının aklına farklı gelen bir şey kullanmamış gibi anlamsız şekilde muhalif yorumlar yapıyorsunuz
Amacınız düzeltmek ise ona uygun yazın o zaman sert tavırla kimse kimseye fayda sağlamaz.Bilgim var olanı da söyledim niyetim serin kelimesi olsa da kelime farklı oldu.Pekala bitsin.Elbet kullandım ama konuyu kirletmenin lüzumu yok. Ve konu insan hayatı, eğer bilginiz yok ise yazmayın. Tartışma burada bitsin.