Haber Ekrem İmamoğlu'na Hapis Ve Siyasi Yasak!!!

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Ekrem İmamoğlu'nun bile beklemediği bir karar oldu bence. Bu gün Ekrem İmamoğlun'dan daha mutlu kimse yoktur heralde...

Siyaseten mağdur edebiyatı yapmalık on numara bir koz verildi eline. Kim neden böyle bir şey yaptı akıl alır gibi değil.

Ekrem İmamoğlu Ceza aldığı 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak verildiğinde ki üzüntüsü şu şekilde ! Görüldüğü gibi çok üzgün :D

1671044777934-png.176116
Agalar nerelerdesiniz? @Applemania @ConfickerBelasi

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüksek Seçim kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılmıştı. Dava bugün görüldü. Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay süreyle hapis cezası istendi.Duruşma saat 17.30'a kadar devam etti. Mahkeme İmamoğluna 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Ayrıca siyasi yasak manasına gelen 53.maddenin uygulanmasına karar kıldı. Duruşmaya katılmayan Ekrem İmamoğlu " halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan geri alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle" dedi.
Hükümet İmamoğlu’na yüzyılın kıyağını geçti.Bu saatten sonra hükümet ağzıyla kuş tutsa vatandaşı hukuk ve adalet konusunda inandıramaz.

temmuzz

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Soru: Bu ülkede kamu görevlisine hakaret suç mu değil mi???
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 yıldır ülkeyi yönetiyor o ülkenin adı Türkiye. Yine gelsede Türkiye yoluna devam edecek. Aynen kalacak boş yapma bas git şimdi.

Kesinlikle tek üzüldüğü tatil ve rakı balık keyfinden uzak kalacak.

Hakim: Kamu görevlisine hakaret etmişsin doğru mu?
Ekrem: Yok hakim bey valla sadece ahmak dedim.
Hakim: Bak yine hakaret ettin...
Ekrem: Valla ağzımdan kaçtı.
Hakim: Kanunda bunun cezası var. Al sana 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası.
Ekrem: Yapma hakim bey ben şimdi nasıl Uludağ, Palandöken ve kapadokya yapacam. Nasıl paris eyfel kulesinin üstüne binecem. En önemlisi nasıl kar altında rakı balık yapacam.

Ekrem: Sevgili hakım bu durumu protesto için sizi saraçhaneye bekliyoruz. Rakı balık bendennnnnn :))))))))))

Alışıksınız münferit bir olay diye bunu da kıvırın. Akp budur. Siyasal islam iki yüzlülüğü budur.

Bakmayın buradaki bir kaç kuduruğun gülücükler saçarak savunularına içleri kan ağlıyor bir leş sürüsünü savunmak çok acıklı gerçekten. Onların Müslüman olduğu yerde herkes sürtük olmaya razı be, sakiller ordusu.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Hükümet İmamoğlu’na yüzyılın kıyağını geçti.Bu saatten sonra hükümet ağzıyla kuş tutsa vatandaşı hukuk ve adalet konusunda inandıramaz.
Sonucu çok merak ediyorum ?

Her şeyin bedeli var ve zamanı var unutmayın. Hukuk herkese lâzım. O günü bayram gibi kutlayacağız. Topu topu altı ayları alabilecekleri de bir canımız var.
Burada farklı sandık hep aynı oluyor ?‍♀️?‍♀️

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüksek Seçim kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılmıştı. Dava bugün görüldü. Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay süreyle hapis cezası istendi.Duruşma saat 17.30'a kadar devam etti. Mahkeme İmamoğluna 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Ayrıca siyasi yasak manasına gelen 53.maddenin uygulanmasına karar kıldı. Duruşmaya katılmayan Ekrem İmamoğlu " halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan geri alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle" dedi.
İmamoğluda bunu bekliyordu. Amacı buydu.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bu fikirde olan çok var ama ya diyelim Yeniden Refah Partisi bir aday çıkardı ve birdenbire Ak Parti'ye oy veren seçmenlerin ilgisi ona yönelmeye başladı, anketlerde bu adayın oyu Erdoğan'ı geçti, ona da oy verir misiniz?

Altılı masanın adayı olması muhtemel olarak bahsedilen kişilerin birçoğu Ekrem İmamoğlu dahil, sağ kökenli siyasetçiler. CHP ise hesapta sol parti. Erdoğan gidip yerine Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş seçilecek olursa, bir sağ gitmiş başka bir sağ gelmiş olur. Bu olursa belki de asıl zürzavar ondan sonra patlayacak. Çünkü bütün hesaplar önce Erdoğan'ı indirmek üzerine. Sonrasını pek konuşan yok. Erdoğan'ı indirdikten sonra başbakan kim olacak, hazinenin yani paranın kontrolü kimde olacak bunun kavgası olmayacak mı? Şu anda Millet İttifakı parlamenter sistemi geri getirmeyi vaad ediyor ama aslında vaad ettikleri şey bir bakıma koalisyon hükûmeti. Koalisyon hükûmetlerinde de paranın kontrolünün kimde olacağı (kimin daha fazla malı götüreceği) tartışmaları geçmişte çokça yaşanmış bir durumdur. Birçok koalisyon da malı götürme kavgalarından dolayı bozulmuştur.

Anketlerde hâlâ Ak Parti 1. sırada. CHP ise 2. sırada. Biz eski sistemi getireceğiz diyorlar. Cumhurbaşkanı seçilen kişi yetkilerinden vaz geçer de bu gerçekleşirse, hani tarafsız cumhurbaşkanından yanalar ya, Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olduğu için meclis dışında kalmış olsa bile hükûmeti kurma görevi verme konusunda önceliğin yine de Ak Partide olması beklenir. Mevcut anket sonuçlarına yakın bir şekilde CHP %25-27 Meral Akşener'in partisi % 15-17 oy almış olursa Ak Partiden sonra sırada CHP var. Meral Akşener'in de "başbakan olacağım" inadı var. Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti başkanı olarak girdiği ilk seçimdeki gibi bir durum ortaya çıkarsa ve partiler koalisyon konusunda anlaşamazsa 2024'te bir erken seçim de olabilir, o erken seçimde de Erdoğan başbakan olarak tekrar dönebilir.​
Tabi partinin güçlü olmasından ziyade taşıdığı fikirleri de önemlidir. Ama akp nin eksisi çok fazla saymakla bitiremem. Chp deki sağ kökenli olmaları önemli değil. Burada altılı masanın kafa kafaya vermeleri gerekir adayın da çok önemli olduğunu düşünmüyorum ki akp deki gibi tek kişi ne derse o olur mantığı olmaz diye düşünüyorum. Erdoğan giderse birçok sorun çözülür benim fikrim. Haa şu var kötünün iyisi bunlar bütün partiler çizgisinden sapmışlar. Akp kaybettiğinde gelecekte herşey daha iyi olacaktır.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Tabi partinin güçlü olmasından ziyade taşıdığı fikirleri de önemlidir. Ama akp nin eksisi çok fazla saymakla bitiremem. Chp deki sağ kökenli olmaları önemli değil. Burada altılı masanın kafa kafaya vermeleri gerekir adayın da çok önemli olduğunu düşünmüyorum ki akp deki gibi tek kişi ne derse o olur mantığı olmaz diye düşünüyorum. Erdoğan giderse birçok sorun çözülür benim fikrim. Haa şu var kötünün iyisi bunlar bütün partiler çizgisinden sapmışlar. Akp kaybettiğinde gelecekte herşey daha iyi olacaktır.

Bir siyasi parti kurulurken belli bir ideolojiye göre kurulmalıdır. Eğer senin savunduğun ve inandığın etik değerler yolda biçim değiştirirse farklılaşırsa karşısında durduğun düşüncelerin yanında saf tutmaya başlarsan vah gidene yani

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bir siyasi parti kurulurken belli bir ideolojiye göre kurulmalıdır. Eğer senin savunduğun ve inandığın etik değerler yolda biçim değiştirirse farklılaşırsa karşısında durduğun düşüncelerin yanında saf tutmaya başlarsan vah gidene yani
Doğrudur lakin bu zamanda kötünün iyisini seçmek lazım.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Sorun orada zaten. Büyük bir kesim için Kemal Kılıçdaroğlu kötünün iyisi DEĞİL...

Hatta kötünün kötüsü !!!
Bilemem kişiye göre değişir. Ben 20 yılda artısı eksisi tartar ona göre karar veririm. Eksi fazlaysa güle güle derim. Eksi de baya baya yüksek artık gitme zamanı gelmiş geçiyor. Haa yaptıkları yok değil ama zararı karşılamıyor. Yol yapıyor kütüphane açıyor bazı şeyleri yapıyor yapmıyor demiyorum. Ama millet aç geziyor ekonomi yerlerde. Millet yiyecek ekmek alamıyor çocuklar kahvaltı yapamıyor. Esas önemli olan halkın geçim durumu ve yaşam standartlarıdır.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Hiç bişey seçmeyelim ya kendi kendimizi yönetelim herkes kendi ailesinden sorumlu olsun yeter ya ikrah geldi bunlardan ?
Demokrasi zaten bir nevi halkın kendi kendini yönetmesidir. Sosyal düzenin demokrasinin olduğu yerlerde liderlerin çok önemi yoktur. Liderler de herkes gibi halk gibi işini yapar icap eder. Tek başına karar alamaz kendi kurulu olur ortak kararlar verilir tartışılır. Bağımsız kurumlar olur. Her neyse milletin refahı böyle artırılır. Refahın huzurun olduğu yerlerde de üretimde bol olur suç oranı da en aza iner.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Kesinlikle tek üzüldüğü tatil ve rakı balık keyfinden uzak kalacak.

Hakim: Kamu görevlisine hakaret etmişsin doğru mu?
Ekrem: Yok hakim bey valla sadece ahmak dedim.
Hakim: Bak yine hakaret ettin...
Ekrem: Valla ağzımdan kaçtı.
Hakim: Kanunda bunun cezası var. Al sana 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası.
Ekrem: Yapma hakim bey ben şimdi nasıl Uludağ, Palandöken ve kapadokya yapacam. Nasıl paris eyfel kulesinin üstüne binecem. En önemlisi nasıl kar altında rakı balık yapacam.

Ekrem: Sevgili hakım bu durumu protesto için sizi saraçhaneye bekliyoruz. Rakı balık bendennnnnn :))))))))))

Acıyorum sana.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Demokrasi zaten bir nevi halkın kendi kendini yönetmesidir. Sosyal düzenin demokrasinin olduğu yerlerde liderlerin çok önemi yoktur. Liderler de herkes gibi halk gibi işini yapar icap eder. Tek başına karar alamaz kendi kurulu olur ortak kararlar verilir tartışılır. Bağımsız kurumlar olur. Her neyse milletin refahı böyle artırılır. Refahın huzurun olduğu yerlerde de üretimde bol olur suç oranı da en aza iner.
Dedigin gibi lider kendini halktan saymazsa kendi çıkarı için çalışır halk için degil.. ondan sonra vay efendim ne hallere geldik. Eğer sen oy vererek talihini birilerinin ellerine teslim edeceksen akılcı yaklaşman gerekir. Al benim gelecegim hakkında karar ver bu da benim oyum diyorsan ne yaptıgını nelere sebep olacagını çok iyi bilmek gerekiyor böyle bir bilince sahip oldugumuzu düşünmüyorum maalesef

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Dedigin gibi lider kendini halktan saymazsa kendi çıkarı için çalışır halk için degil.. ondan sonra vay efendim ne hallere geldik. Eğer sen oy vererek talihini birilerinin ellerine teslim edeceksen akılcı yaklaşman gerekir. Al benim gelecegim hakkında karar ver bu da benim oyum diyorsan ne yaptıgını nelere sebep olacagını çok iyi bilmek gerekiyor böyle bir bilince sahip oldugumuzu düşünmüyorum maalesef
1 oy bile çok önemli bütün ülkenin kaderini etkiliyor. O yüzden iyi değerlendirmek ve tarafsızca yaklaşmamız gerekiyor. Umarım herşey daha iyi olur.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

Çıkmamışta olabilir. :tearsofjoy:
Efsane videoları var hem de dublaja gerek olmadan Orjinal içerikli ??

1 oy bile çok önemli bütün ülkenin kaderini etkiliyor. O yüzden iyi değerlendirmek ve tarafsızca yaklaşmamız gerekiyor. Umarım herşey daha iyi olur.
Umarım hepimiz için öyle olur ya sadece insanlar bu çocuklara yarın ne yedirecegiz nasıl okula göndereceğiz demesin sosyal devlet budur bunu sağlamak zorundadır

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Aday KK olmayacak ağlayın ?

Dün Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'da iken sesi soluğu çıkmaz iken arkasından iş çevirilirken adaylığı gidiciydi.

Lakin ne yazık ki geldiği gibi yaptığı açıklamalar ile gene Ekrem İmamoğlunun havasını söndürüyor ateşini alıyor ... Adaylığı bırakmamakta kararlı :(

Kılıçdaroğlu: İBB'de yaşananlar cumhurbaşkanı aday sürecini etkilemez​

Üstüne Ekrem İmamoğlu 16 milyona hizmet etmeye devam edecek. Yok Ekrem Başkan belediyede şunu yapacak bunu yapacak diye sürekli bir belediye başkanlığı göndermesi var. Koltuğu salmam inatla Cumhurbaşkanı adayı ben olacam diyorlar.

Genel başkan yardımcıları bağlandıkları bütün programlarda adayımız KK diyor halen. Bugün Saraçhane mitinginde bile...