Yardım Ekranımda dikey beyaz çizgiler çıktı

nexads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba, Asus laptop kullanıyorum ve benim bilgisayarımın ekranının solunda 2 adet kalın beyaz çizgi çıkıyor. Bu beni oldukça rahatsız ediyor ve ben full ekranda rahat edemiyorum. Çözümü var mı acaba? 15.6" bir ekran kullanıyorum.

Mr.Tyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Servise telefonla ulaşsan sana daha sağlam bilgiler verebilir bu konuda baya iyiler benimde laptopta bir problem vardı servise gidecekti telefonla görüştüğümde önce şu şu şu adımları yapın sorununuz hallolmazsa bize gönderin dediler bir nebze çözüldü bir nebze çözülmedi sorun lakin karşındaki insan doğrudan servis olduğu için sana en sağlıklı bilgiyi bu konuda onlar verecektir. Burdan sana ne tavsiye verilirse verilsin tam çözüm değil.

Galaxy Lurex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba, Asus laptop kullanıyorum ve benim bilgisayarımın ekranının solunda 2 adet kalın beyaz çizgi çıkıyor. Bu beni oldukça rahatsız ediyor ve ben full ekranda rahat edemiyorum. Çözümü var mı acaba? 15.6" bir ekran kullanıyorum.
Öncelikle bir servise götürmeniz daha sağlıklı konuya geçecek olursak laptop unda ekran görüntüsü almayı dene veya bir monitöre bağlamayı dene eğer çizgi hâlâ var ise ekran kartı arızasından şüpheleniyorum fakat eğer çizgi yok ise ekranında bir sorun olabilir. Dediğim gibi bir servise götürmeniz daha iyi olur