Ekranda küp küp sarı kutucuklar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bende diyorum ki c deki kurulu dizin silinmez fakat indirdiğin setup nerde?

PC'de ne var ne yok hepsi SSD içine kurulu Harddiskimi flash bellek gibi sadece yedek için kullanıyorum.

Gerek kalmadı araştırdım herkes farklı bir yöntemden bahsetmiş, birisi regeditten bişiler yapıyor diğeride regeditten yapıyor ama farklı numaralar yazıyor, birisi kullanıcı hesabı aç diyor birisi maksimum gücü seçtim düzeldi diyor ve biriside ekran kartım arızalıymış iade ettim sorunum düzeldi demiş.

Herkes farklı bişi söylüyor ben kartı alıp direk iade edicem hiç uğraşamam.

%60lık kısımı sorunu driverdan çözmüşler eski sürümlere geçince sorun kalkıyormuş ama ben kartımın driverinı güncel kullanamayacaksam ne işime yarıyacak benim? zaten 1 2 fps bile benim için önemliyken eski driverlar ile uğraşmam, en iyisi gidip iade ediyim ben.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
üşenmezsen hdd'de yer varsa yeni bir işletim sistemi kur bir dene en azından aklında soru işareti kalmasın (=

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartını değiştirsinler bence bu aldığında arızalı çıktı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Adam akilli calisiyor mu bari :)

Ekranda küpler çıkmaya başladı çıkıp çıkıp düzeliyorlar yine iade edicem :D :D yok yok problemi yok daha driverlarını yeni kuruyorum, hayırlısı abi :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Umarim sorun cikarmaz. Ben ayni sorunu ram alirken yasamistim, degistirmekten anam agladi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings

Umarim sorun cikarmaz. Ben ayni sorunu ram alirken yasamistim, degistirmekten anam agladi.

HD7770 Aldım 1 yıla yakın bir süre kullandım sonra çizgi problemleri çıktı kartı servise verdim 25 gün bekledim iade geldi dedim ne alsam? üstüne para ekleyip R7 260x aldım ve aşırı ısınma problemi vardı iade ettim, aynısından alıcaktım GTX 750 al dediler tamam dedim gtx750 aldım bu kartında performansını hiç beğenmedim ve fps düşme problemleri oluyordu iade ettim, r7 265 aldım bu sefer bu kartında stabilite problemi vardı galiba vatanın test yerine götürdüm kartı taktılar oyunu açıp ayarları fullediler böyle karekter yürüyor birden görüntü takılıp devam ediyor, 10 15 dakika test ettiler arka arkaya sorun çıkıyordu dediler kart problemli iade verdiler GTX 750 Ti aldım bu kartıda taktım ilk gün küpler çıktı ekranımda sonra tekrar küpler çıktı ve driver bilmemne problemlerinden bahsetti dedim yeter götürdüm bunuda kabul ettiler :D

Çok şanssız adamım çok :D x2 gusul aldım öyle gittim umarım sorunsuz çıkar :P

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
HD7770 Aldım 1 yıla yakın bir süre kullandım sonra çizgi problemleri çıktı kartı servise verdim 25 gün bekledim iade geldi dedim ne alsam? üstüne para ekleyip R7 260x aldım ve aşırı ısınma problemi vardı iade ettim, aynısından alıcaktım GTX 750 al dediler tamam dedim gtx750 aldım bu kartında performansını hiç beğenmedim ve fps düşme problemleri oluyordu iade ettim, r7 265 aldım bu sefer bu kartında stabilite problemi vardı galiba vatanın test yerine götürdüm kartı taktılar oyunu açıp ayarları fullediler böyle karekter yürüyor birden görüntü takılıp devam ediyor, 10 15 dakika test ettiler arka arkaya sorun çıkıyordu dediler kart problemli iade verdiler GTX 750 Ti aldım bu kartıda taktım ilk gün küpler çıktı ekranımda sonra tekrar küpler çıktı ve driver bilmemne problemlerinden bahsetti dedim yeter götürdüm bunuda kabul ettiler :D

Amd Athlon II x 4 620 işlemci + 6gb ram ile R7 265 Dualx kullanıp her oyunu rahat oynuyordum hiç böyle bi durumla karşılaşmadım :) Sorun senden kaynaklı kardeşim :thumbup:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oyuna girdim ekranın ortasında böyle yeşil renk sulu boya gibi renkler gelip gelip gitmeye başladı sonra bilgisayarı kapattım tekrar açtım oyuna girdim sorun falan kalmadı.

Arada bir görüntü gidip gidip geliyordu o sorunda düzeldi.

Arabaya veya tank'a binerken sorun yok ama inerken ekran mili saniyeliğine siyah olup geliyor hani çok hızlı oluyor takılıcak bir durum değil sanırım oyunla alakalı bir problem olsa gerek.

Şu anda sorunsuz oynayabiliyorum fpsde bir problemim yok gayet performanslı.

Hadi bakalım umarım daha fazla sorunla karşılaşmam :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Amd Athlon II x 4 620 işlemci + 6gb ram ile R7 265 Dualx kullanıp her oyunu rahat oynuyordum hiç böyle bi durumla karşılaşmadım :) Sorun senden kaynaklı kardeşim :thumbup:

Bende AMD Athlon II X3 435 işlemci var 4cü çekirdeğini açınca AMD Phenom II X4 B35 oldu :D 4GB Ram var bende oyunları sorunsuz oynuyorum ama kartlarda bir problem vardı.

Bu sorunları ben üretmedim tamamen kartlardan kaynaklıydı kendileri orda test ediyorlar arka tarafa gidiyorlar kartı takıp oyun oynuyorlar, kendileri problemi görüyorlar iade veriyorlar eğer problem olmasaydı servise gidicekti yada değişim vermeyeceklerdi.

Bilgisayarımdan kaynaklı olsa neden onlardada aynı sorunlar olsun dimi :D?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ekran kartından bu. Kartının iyi soğuduğundan emin ol derim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ekran kartından bu. Kartının iyi soğuduğundan emin ol derim.

Yok oyuna girer girmez oldu bu ilk yeşilimsi problem daha sonradan düzeldi, şu anda araçlardan inerken birden siyah oluyor ekran milisaniyeliğine hemen düzeliyor arada sırada silahlarlar sağ sol tık yaptığımdada çıkmıştı tam test edemedim, league of legends'ın güncellemesini indiriyorum onda test edicem.

Büyük ihtimal problem oyundan kaynaklı yada yazılımsal olsa gerek ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum oyuna girer girmez çat diye ısınması normal değil yinede ısı değerlerini şimdi kontrol edicem.

Not: O siyah olma problemi oyunu repair yapınca düzeldi dediğim gibi oyundan kaynaklıymış aslında temiz bir format atmak vardı ama 3mbit ile bf4 2 günde iniyor.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Yok oyuna girer girmez oldu bu ilk yeşilimsi problem daha sonradan düzeldi, şu anda araçlardan inerken birden siyah oluyor ekran milisaniyeliğine hemen düzeliyor arada sırada silahlarlar sağ sol tık yaptığımdada çıkmıştı tam test edemedim, league of legends'ın güncellemesini indiriyorum onda test edicem.

Büyük ihtimal problem oyundan kaynaklı yada yazılımsal olsa gerek ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum oyuna girer girmez çat diye ısınması normal değil yinede ısı değerlerini şimdi kontrol edicem.

Not: O siyah olma problemi oyunu repair yapınca düzeldi dediğim gibi oyundan kaynaklıymış aslında temiz bir format atmak vardı ama 3mbit ile bf4 2 günde iniyor.
Hayırlısı ile moderatörümüz ilk OC denemesinde tam başarıya ulaşacakken benim de yardımım ile biosu çökertti. Kendisini tebrik ediyorum. :mrgreen:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bence sorun ekran kartinda degil de yazilimda. Temiz bir format at sen ona :)

O kadar ekran karti degistirdin hala ayni sorunu yasaman tuhaf.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bence sorun ekran kartinda degil de yazilimda. Temiz bir format at sen ona :)

O kadar ekran karti degistirdin hala ayni sorunu yasaman tuhaf.
R9 270 almış gayet iyi kullanıyor sıkıntısı yok :) fakat yarına kadar foruma gelemeyebilir :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

abi git bi kurşun döktür sen

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Şu anda bir sorun yaşamıyorum ki :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

En son mesajin gözümden kacmis :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Buna Benzer Bir Sorunun Cevabını Youtubeda Seyretmiştim Hatta Video Bulursam Atıyım Ekran Kartını Fırınlıyordu Adam Ve Düzeliyordu.
[video=youtube;0ClAnkibBe4]https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4[/video]
Ama Videonun Altında Şöyle Bir Uyarı Var Çok Üzün Süre Isıtmayın En Kısa Zamanda Değiştirin Diyor.

Buna Benzer Bir Sorunun Cevabını Youtubeda Seyretmiştim Hatta Video Bulursam Atıyım Ekran Kartını Fırınlıyordu Adam Ve Düzeliyordu.
[video=youtube;0ClAnkibBe4]https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4[/video]
Ama Videonun Altında Şöyle Bir Uyarı Var Çok Üzün Süre Isıtmayın En Kısa Zamanda Değiştirin Diyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bir problemim kalmadı diyorum ekran kartını çoktan değiştirdim :D