serhansaman
Öğrenci
Merhaba, dün Acer Aspire VN7-791 model laptopumu birkaç saat hdmi ile tvye bağlı bıraktıktan sonra geldiğimde ''stop code video memory management internal'' isimli mavi ekranla karşılaşınca bilgisayarı yeniden başlattım fakat açıldığında başlıkta da bahsettiğim üzere ekran sürücüsü başlatılamadı isimli uyarıyı alıyorum. Hata açıklaması tam olarak şu şekilde: ''Ekran sürücüsü başlatılamadı; yerine Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü kullanılıyor. Daha yeni ekran görüntü sürücüsü için Windows Update'i denetleyin.'' Hata bildiriminin üzerine tıkladığımda bildirim birkaç saniyeliğine yok oluyor sonra tekrar beliriyor, beni herhangi bir sayfaya yönlendirmiyor. Aygıt yöneticisinde driverlarım güncel gözüküyor ve herhangi bir hata bildirimi anlamına gelen sarı ünlem işareti yok. Display Driver Uninstaller ile güvenli modda intel ve nvidia driverlarını sildim ve temiz sürümlerini internetten indirip driverları tekrar yükledim fakat sorun hala devam etmekte. Bilgisayarın tam özelliklerini Driver Easy'den aldığım rapor ile txt dosyası olarak buraya ekliyorum. En kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.