Ekran kartıma Mining yapılmışmıdır?

ℌasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Babamın yakın arkadaşının kardeşi bir internet cafe sahibi.Birbirlerini tanıyorlar araları iyi.Bende arada sırada o internet cafeye gittiğim oluyordu.O internet cafede rx 570 vardı.3-4 ay kullanmışlar ve rx 580'e geçeceklermiş.Bize 800 tlden sattı.Sizce mining yapılmışmıdır?3-4 ay en fazla 5-6 ay kullandıklarını düşünüyorum çünkü kış mevsiminde onlar sistemlerini değiştirmişlerdi komple.Ben yaptıklarını düşünmüyorum.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Ekran kartının verdiği performanstan belki anlayabilirsin. Mining zor anlaşılan birşeydir. Fakat mining yapılan kartta performans düşüşleri olur. Ama aldığın yer internet kafe olduğu için sürekli kesintisiz çalışır. Bu yüzden performansta oynamalar olur ve mining yapılmışmı , yapılmamışmı anlamam daha zor olur.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
İnternet cafede kullanmak için almışlardır, neden mining yapsınlar ki...

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
En iyi anlama yöntemi bios sürümüne bakın kartın. Orijinal sürüm değil de farklı bir sürüm kurulmuş ise yapılmıştır.

ℌasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Ekran kartının verdiği performanstan belki anlayabilirsin. Mining zor anlaşılan birşeydir. Fakat mining yapılan kartta performans düşüşleri olur. Ama aldığın yer internet kafe olduğu için sürekli kesintisiz çalışır. Bu yüzden performansta oynamalar olur ve mining yapılmışmı , yapılmamışmı anlamam daha zor olur.
60 hz monitörüm var 60 fps sabit oluyor yüksek ayarlarda gta v witcher 3 gibi oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bir performans düşüşleri?ekran kartı kullanımım mesela %99'dan %0 %3 düşüyor ama fps düşüşleri hiç olmuyor takılma vs. gibi sanki kullanım hiç düşmemiş gibi.Bence msı afterburner ile amd çakışıyor o yüzden yapıyodur diye düşünüyorum

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
60 hz monitörüm var 60 fps sabit oluyor yüksek ayarlarda gta v witcher 3 gibi oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bir performans düşüşleri?ekran kartı kullanımım mesela %99'dan %0 %3 düşüyor ama fps düşüşleri hiç olmuyor takılma vs. gibi sanki kullanım hiç düşmemiş gibi.Bence msı afterburner ile amd çakışıyor o yüzden yapıyodur diye düşünüyorum
Şöyle FPS düşüşleri. O ortamda sigara içiliyorsa. Ve ekran kartı kesintisiz kullanıldıysa. Performans kaybı oluşur. Ve ısınma sorunları olur.

ℌasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Şöyle FPS düşüşleri. O ortamda sigara içiliyorsa. Ve ekran kartı kesintisiz kullanıldıysa. Performans kaybı oluşur. Ve ısınma sorunları olur.
Fps düşüşü yok teşekkürler.Ama ısınma sorunu vardı 80 dereceye çıkıyordu. 83 falanUndervolt yaptım ve 1.5 saatlik oyun oynadıktan sonra en fazla 72 dereceye çıktığını gördüm.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Fps düşüşü yok teşekkürler.Ama ısınma sorunu vardı 80 dereceye çıkıyordu. 83 falanUndervolt yaptım ve 1.5 saatlik oyun oynadıktan sonra en fazla 72 dereceye çıktığını gördüm.
72 derece normal bir değer. İnternet kafe ekran kartına göre 72 derece iyi bir değer. Normaldede iyi bir değer. Kötü değil.