Ekran kartım farklı model görünüyor

furkanbaba061

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ekran kartım rx 580 ama aygıt yöneticisinde rx 590 olarak gözüküyor hiçbir güncelleme v.s yapamıyorum bunun dışında hdmı ile bağladığım monitöre görüntü vermiyor vga ile bağlı olan monitöre görüntü veriyor. aygıt yöneticisinden kaldırmayı denedim ama yine 590 olarak çıktı ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ekran kartım rx 580 ama aygıt yöneticisinde rx 590 olarak gözüküyor hiçbir güncelleme v.s yapamıyorum bunun dışında hdmı ile bağladığım monitöre görüntü vermiyor vga ile bağlı olan monitöre görüntü veriyor. aygıt yöneticisinden kaldırmayı denedim ama yine 590 olarak çıktı ne yapabilirim
şimdi ekran kartını çıkarıp taktım çok saçma birşey yaşanıyor şuan ikinci monitör yani vga ile bağladığımda rx 590 oluyor ekran kartı ve diğer hdmı la bağladığıma görüntü gelmiyor vga ile bağladığımı çıkarınca hdmı la bağladığıma görüntü geliyor ve rx 580 oluyor

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
26
Hocam ekran kartını söküp çipin üzerinden bakabilirsiniz. Bu süreçte dikkatli olun bir de ekran kartınızın fotografını yükleyin biz de karar verelim