Ekran Kartı Sürücü Sorunu

Rubudium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim pc hp pavilion g6. Ben bu pc nin ekran kartı driver lerını güncelleml için amd nin kendi sitesinden güncelleme programını indirdim kuruluyordu ekran gidip geldi he o normal dedim sınra yine gitti bi daha gelmedi. Bu bana önceden de olmuştu pc yi güvenli modda çıp düzeltmiştim ama şimdi gğvenli modda açılmıyor. Açmaya çalışıyorum ekran siyah ve ekran klauvesi hiç durmadan açılıp kapanıyor kafayı yemek üzereyim acil yardım edin

Ali Eren Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Burdan göremeden sana bişey diyemeyiz, en fazla format at denilir. Biraz türkçe kurallarına göre yazsan veya resim eklesen daha çabuk sonuça varırsın. Sanırım driver tam yüklemeden bilgisayarı kapatmışsın. Güvenli modda bir şekilde açarsan driver tamamen sil tekrar yükle. Yoksa format atmak zorundasın. :(

Rubudium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yavaş yavaş bi şeyler yapmaya başladım ama şöyle bir sıkıntım var bu sorunu önceden de yaşamıştım güvenli modda açıp temiz şekilde silip tekrar yüklemiştim sorun bitmişti. Şimdi ise şöyle bende tekrar kurarken normal açıp kurarsam ekran gidiyor gelmiyor güvenli modda yaparsam sıkıntı olmadan kuruluyordu. Bu sefer yine kurmaya çalışıyorum hata 173 ve hata 99 alıyorum bu hatalrın çözümü kolay onu halletdim ama güvenli mod dışında yapılması lazım oluyor güvenli modda gapmayıncada olmuyor arada kaldım böyle

Ali Eren Ekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Peki format attıntan sonra aynı sorun oluşuyormu. Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun. Laptopun kendi sayfasındaki driverla deneyebilirmisin. Çünkü bazen kararlı olmuyor yeni sürücüler.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yedeğini alıp format at çok uğraşma bence. :yum:

Son düzenleme:

Rubudium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sistemim Windows 8.1 pro sitesinden indirmeyi deniyecem şimdi.

Sitesindeki uazılımlara bakdım tarihleri çok eski bunların 2012 den kalma driver ler var

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
sistemim Windows 8.1 pro sitesinden indirmeyi deniyecem şimdi.

Sitesindeki uazılımlara bakdım tarihleri çok eski bunların 2012 den kalma driver ler var
Bu tip sürücüler için
Geforce.com
Bitti.