Batuksk1912
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum benim bilgisayarımın ekran kartı NVIDIA GeForce G210 nerdeyse bütün oyunları kasarak oynuyorum düşük ayarlarda yeni bi ekran kartı almak istiyorum bütçem maksimum 200-230 gibi bu fiyatlarda olursa iyi olur benim aradığım ekran kartı GTA IV,Crysis 3, Batman Arkham Origins gibi oyunları en azından kasmadan orta ayarlarda kaldırmalı tabi yüksek ayarlarda kaldırırsa çok mutlu olurum çünkü doğru düzgün hiç kasmadan bir oyun oynayabildiğimi hatırlamıyorum (Yüksek ayarlarda kaldırsa harika olurdu :yes
Bellek(RAM)= 3 GB
İşlemci= Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
Şuanki Ekran Kartım= 1791 MB Ayrılmış grafik 512mb paylaşılan 1279mb yazıyor pek anlamıyorum bunları bu kadar arkadaşlar birde türü PCI-Express yazıyor
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]cpu-z diye bir programla baktım[/TD]
[TD="class: SubText"](mainboard grapfic inferface kısmından version da yazıyor doğru değilmi arkdaşlar ekran kartında bu önemliymiş biliğim kadarıyla)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Neyse arkadaşlar cevap yazanlara ve okuyanlara şimdiden teşekkürler cidden acil yardımlarınızı bekliyorum ben ekran kartı bakıyorum ama hepsi aynı gözüküyor hangisi iyi bilemiyorum bu işten anlayanlar yardım edebilirse sevinirim :huh:
Başka gerekli bir bilgi varsa siz söyleyin nereden bakacağımı ben bakıp yazarım şimdiden sağolun.

Bellek(RAM)= 3 GB
İşlemci= Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
Şuanki Ekran Kartım= 1791 MB Ayrılmış grafik 512mb paylaşılan 1279mb yazıyor pek anlamıyorum bunları bu kadar arkadaşlar birde türü PCI-Express yazıyor
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]cpu-z diye bir programla baktım[/TD]
[TD="class: SubText"](mainboard grapfic inferface kısmından version da yazıyor doğru değilmi arkdaşlar ekran kartında bu önemliymiş biliğim kadarıyla)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Neyse arkadaşlar cevap yazanlara ve okuyanlara şimdiden teşekkürler cidden acil yardımlarınızı bekliyorum ben ekran kartı bakıyorum ama hepsi aynı gözüküyor hangisi iyi bilemiyorum bu işten anlayanlar yardım edebilirse sevinirim :huh:
Başka gerekli bir bilgi varsa siz söyleyin nereden bakacağımı ben bakıp yazarım şimdiden sağolun.