Ekran gelmiyor

Sametcagriaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle; Ben yaklaşık 1 hafta önce LG R590 model bilgisayarıma format attim. Fakat sonradan farkettim ki bilgisayarım normalde 32 bit ama ben 64 bit Windows 7 sürümünü yükledim. Bir şey olmaz diyip geçtim ama birçok program çalışmadı zaten, wifi driver vb. o yüzden de kablo ile internete giriyorum. Format attıktan 1-2 gün sonra ekran gelmemeye başladı. 6-7 kez denedikten sonra ekran geliyor, öyle açıyorum. Ekranım 32 bit yazıyor, yüklediğim ise 64 bit. Sorum ise şu bu bit uyumsuzluğu yüzünden mi ekran gelmiyor yoksa ekran kartı mi yandı ?

Metinxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle; Ben yaklaşık 1 hafta önce LG R590 model bilgisayarıma format attim. Fakat sonradan farkettim ki bilgisayarım normalde 32 bit ama ben 64 bit Windows 7 sürümünü yükledim. Bir şey olmaz diyip geçtim ama birçok program çalışmadı zaten, wifi driver vb. o yüzden de kablo ile internete giriyorum. Format attıktan 1-2 gün sonra ekran gelmemeye başladı. 6-7 kez denedikten sonra ekran geliyor, öyle açıyorum. Ekranım 32 bit yazıyor, yüklediğim ise 64 bit. Sorum ise şu bu bit uyumsuzluğu yüzünden mi ekran gelmiyor yoksa ekran kartı mi yandı ?
Ekran karti yandiysa ekrana yinede brlli bir yazi gelir hic gelmiyorsa buyuk ihtimal yazilim hatasi bilgisayarciya git yada 32bit format atmayi dene laptop kullaniyorsan evde fazla monitor veya tv vga kablosu ile bagla eger gelirse ekran laptopun ekranda sorun vardir.

Sametcagriaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü. Windows güncelleştirmelerini yaptım düzeldi. Sanırım format cdsi eksikmiş.

Sametcagriaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzeltme! Çözümün guncelleme olduğunu sandim fakat o değilmiş. Fan almistim format atmadan önce orjinal değilmiş. Fan çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Orjinal fan takinca çalışıyor