Yok iyiki değil
Bence Bdi cevap![]()
Araştırdığım kadarıyla cevap B şıkkı.
C ile B arasında tereddüt geçirdiğimi iyi biliyorum. Umarım B'yi işaretlemişimdir. Çünkü; birkaç defa şıkkı değiştirdim.
Birde sınıfta bir zırttaboz kalkıp hocayla sert bir şekilde tartışdı, dikkatimi dağıttı.
Daha önceki yorumumda vermiştim.Gene veriyorum Burdaki linke tıklayın ve ordaki 20 nolu okun gösterdiği işarete bakın vede altında ne anlama geldiğine.B şıkkı kesinlikle değil bana göre...
C şıkkı zaten olamaz.O Dörtlü Flaşör lambası.
D şıkkında hararet ısı göstergesinin simgesi...
B şıkkı ise linkte gösterildiği gibi Ön cam silecek suyu göstergesiymiş.
Ama sonuçlar açıklanmadan %100 diyemem![]()
Valla sonuçlar yayınlansada batmanda 2000 kişinin ehliyet sınavı iptal edilmiş
http://www.cnnturk.com/2009/ekonomi/genel/09/25/ehliyet.kursu.ucretleri.artacak/544874.0/index.html
Arada bizi de götürmeseler bari... 2000 kişi çok yahu nasıl bi kopya çekmektir anlamadım.
Sürücü kursunu aradım patronun bile telefonu kapalı... bakalım hayırlısı
şimdi sonuçlara baktım hepsinden 3 tane yanlışım var
Geçen yıl Ekimde girmiştim sınava. Başımızda 2 öğretmen vardı ve biri sürekli dolaşıyordu.Hep genç bir bayanın yanında duruyordu. En sonunda dikkatimi çekti ki öğretmen cebinden bir kağıt çıkarıp bayanın masasına bıraktı. Bayanda farketti gördüğümü ve bana sana da yollayayım mı teklifinde bulundu. O kadar güzel bi ses tonu vardı ki kıramadım yollayın dedimYalan söylemeyeyim çok işime yaramıştı. İlk sınavda geçmiştim. Ve şunu da belirteyim kopya ili Batman'da yaşıyorum
![]()
Benim de bir arkadaşım girecekti, merak ettim şimdi sonuçlar ne zaman açıklanacak biliyor musunuz?
sonuçlar 1 martta açıklanacak. li10 kaçırmamışsın fırsatıBatmanda bundan sonra zannetmiyorum ki eskisi kadar kopya yaygınlaşsın.... Benim girdiğim okulda sivil polis bayağı yoğundu niye bu kadar fazla derkene sınavdan sonra çıktı kokusu...
kopya işi sakat, öğretmen arkadaşlar artık ehliyet sınavlarında görev almak istemiyorlar.
ne diyelim geç kaldın "anne" öss de kopya artık zor olur bu saatten sonra
Evet, doğru. Fırsatı kaçırdık. İşin suyu çıkmadan orda olmam lazımdı.Neyse kimsenin günahına girmedik.
Ama, Li10'yu kopyadan ziyade kadının sesi etkilemiş. :wub: Sanırım Büyülemiş .... :w00t:
O kadar kibar konuşmasaydı o da :mrgreen:. Son bir şey daha itiraf edecem. Direksiyon sınavına girdiğim de yanımdaki görevlinin olduğu kısımda da debriyaj ile fren vardı :laugh: Ben kalkışı yapacaktım ki bi baktım debriyaj inip çıkıyor. Adam da bana bakıp pis pis sırıttı ama Allah'tan ihtiyacım yoktu :laugh: Tam o anda arkada görevli olan 2 öğretmende diyor ki: Maşallah bu gün hiç acemi çıkmadı. Hepsi çok iyi :mrgreen:
Cevapları inceleyen var mı? Ben tekrar çözdüm testi, sonuç iyiydi![]()
Ben motordan hepsini doğru bekliyordum o soru işi bozdu:d İlk yardım da biraz zor gelmişti ondan da şimdiki cevaplamama göre geçmişim![]()
Arkadaşıma doğum günü hediyesi ehliyet gelmişti![]()
Açabilir misin? Tam anlaşılmadı?
Arkadaşımın adına ehliyet çıkartmışlar bişekilde ve doğum günü hediyesi olarak vermişler.
Nasıl yani; onun önceden böyle bir talebi yokmuydu? Talebi, başvurusu olmadığı halde ehliyet mi, aldı? Hemde sınava falan girmeden.
Valla, kafam karıştı... Bir ayrıntı versene.
Türkiye'de her dönemde olur böyle şeyler. Eskiye göre azalsa da tezgahı sağlam kuran yine götürüyor malı. Bundan aşağı yukarı 10 sene evvel ben aylarca sürücü kursuna giderken, yakın bir arkadaşım sadece kimlik bilgisini verdi, zamanı gelince (1 ay kadar sonra) gidip adına düzenlenmiş ehliyet'ini alıp geldi.Malesef güzel ülkemin durumu budur.
Türkiye'de her dönemde olur böyle şeyler. Eskiye göre azalsa da tezgahı sağlam kuran yine götürüyor malı. Bundan aşağı yukarı 10 sene evvel ben aylarca sürücü kursuna giderken, yakın bir arkadaşım sadece kimlik bilgisini verdi, zamanı gelince (1 ay kadar sonra) gidip adına düzenlenmiş ehliyet'ini alıp geldi.Malesef güzel ülkemin durumu budur.
Ayrıntıyı Blackout vermiş aynı dönemlerden bahsediyorum bende 10 yıl kadar öncesinde olan şeyler.