Ehliyet sınavınız nasıl geçti ? - 13 Şubat 2010 -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yok iyiki değil:)
Bence Bdi cevap:)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Yok iyiki değil:)
Bence Bdi cevap:)

Bu ihtimalle cevap B şıkkı.

C ile B arasında tereddüt geçirdiğimi iyi biliyorum. Umarım B'yi işaretlemişimdir. Çünkü; birkaç defa şıkkı değiştirdim.

Birde sınıfta bir zırttaboz kalkıp hocayla sert bir şekilde tartışdı, dikkatimi dağıttı.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Araştırdığım kadarıyla cevap B şıkkı.

C ile B arasında tereddüt geçirdiğimi iyi biliyorum. Umarım B'yi işaretlemişimdir. Çünkü; birkaç defa şıkkı değiştirdim.

Birde sınıfta bir zırttaboz kalkıp hocayla sert bir şekilde tartışdı, dikkatimi dağıttı.

Daha önceki yorumumda vermiştim.Gene veriyorum Burdaki linke tıklayın ve ordaki 20 nolu okun gösterdiği işarete bakın vede altında ne anlama geldiğine.B şıkkı değil, linkteki konuya göre...

C şıkkı zaten olamaz.O Dörtlü Flaşör lambası.

D şıkkında hararet ısı göstergesinin simgesi...

B şıkkı ise linkte gösterildiği gibi Ön cam silecek suyu göstergesiymiş.

Bu şıklarıda sizin düzenlediğiniz resime göre söylüyorum.

Ama sonuçlar açıklanmadan %100 diyemem :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Daha önceki yorumumda vermiştim.Gene veriyorum Burdaki linke tıklayın ve ordaki 20 nolu okun gösterdiği işarete bakın vede altında ne anlama geldiğine.B şıkkı kesinlikle değil bana göre...

C şıkkı zaten olamaz.O Dörtlü Flaşör lambası.

D şıkkında hararet ısı göstergesinin simgesi...

B şıkkı ise linkte gösterildiği gibi Ön cam silecek suyu göstergesiymiş.

Ama sonuçlar açıklanmadan %100 diyemem :)

Kardeş sende haklısın. Evet dediğin gibi B şıkkı cam sileceklerimiş.

O zaman kalan şıklar şöyle; A ve C şıkları.

---------- saat 12:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:40 eklenmişti ----------

Ya bu göstergeleri tamamıyla kitapda veya kursa nasıl göstermezler. Sinir oldum.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Valla sonuçlar yayınlansada batmanda 2000 kişinin ehliyet sınavı iptal edilmiş
http://www.cnnturk.com/2009/ekonomi/genel/09/25/ehliyet.kursu.ucretleri.artacak/544874.0/index.html

Arada bizi de götürmeseler bari... 2000 kişi çok yahu nasıl bi kopya çekmektir anlamadım.
Sürücü kursunu aradım patronun bile telefonu kapalı... bakalım hayırlısı
şimdi sonuçlara baktım hepsinden 3 tane yanlışım var

Valla, yazdıklarınız karşısında şaşırdım. 2000 ne demek ya.. Zaten sınava girenleri toplasan o kadar kişi eder. Eğer durum oysa sizin iş bir yaş..

İnşallah seni etkilemez. Belirtmişsin. Sınav geçerlilikleri iptal olmuş.

Sürücü kursunun yaptığı iş mi, arkadaş. Yani, bu soruları çözemeyecek insan var mı? Sadece iş güzarlık. İnanın bir hafta kala sadece kitaba çalışsalar, geçerler..

Ama, çalışan yok. Sonucu da böyle olur.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Geçen yıl Ekimde girmiştim sınava. Başımızda 2 öğretmen vardı ve biri sürekli dolaşıyordu.Hep genç bir bayanın yanında duruyordu. En sonunda dikkatimi çekti ki öğretmen cebinden bir kağıt çıkarıp bayanın masasına bıraktı. Bayanda farketti gördüğümü ve bana sana da yollayayım mı teklifinde bulundu. O kadar güzel bi ses tonu vardı ki kıramadım yollayın dedim :) Yalan söylemeyeyim çok işime yaramıştı. İlk sınavda geçmiştim. Ve şunu da belirteyim kopya ili Batman'da yaşıyorum :D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Geçen yıl Ekimde girmiştim sınava. Başımızda 2 öğretmen vardı ve biri sürekli dolaşıyordu.Hep genç bir bayanın yanında duruyordu. En sonunda dikkatimi çekti ki öğretmen cebinden bir kağıt çıkarıp bayanın masasına bıraktı. Bayanda farketti gördüğümü ve bana sana da yollayayım mı teklifinde bulundu. O kadar güzel bi ses tonu vardı ki kıramadım yollayın dedim :) Yalan söylemeyeyim çok işime yaramıştı. İlk sınavda geçmiştim. Ve şunu da belirteyim kopya ili Batman'da yaşıyorum :D

Ne batman mı? :w00t: :D Kopya mı? :D

ÖSS'de böyle yardım oluyor mu? Oluyorsa valla, pılı, pırtıyı toplayıp oraya geliyorum. :D

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Benim de bir arkadaşım girecekti, merak ettim şimdi sonuçlar ne zaman açıklanacak biliyor musunuz?

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Benim de bir arkadaşım girecekti, merak ettim şimdi sonuçlar ne zaman açıklanacak biliyor musunuz?

1 Mart'ta sınav sonuçları açıklanacak.

6 Mart'ta ise direksiyon sınavı yapılacak. :)

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
sonuçlar 1 martta açıklanacak. li10 kaçırmamışsın fırsatı:) Batmanda bundan sonra zannetmiyorum ki eskisi kadar kopya yaygınlaşsın.... Benim girdiğim okulda sivil polis bayağı yoğundu niye bu kadar fazla derkene sınavdan sonra çıktı kokusu...
kopya işi sakat, öğretmen arkadaşlar artık ehliyet sınavlarında görev almak istemiyorlar.
ne diyelim geç kaldın "anne" öss de kopya artık zor olur bu saatten sonra

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
sonuçlar 1 martta açıklanacak. li10 kaçırmamışsın fırsatı:) Batmanda bundan sonra zannetmiyorum ki eskisi kadar kopya yaygınlaşsın.... Benim girdiğim okulda sivil polis bayağı yoğundu niye bu kadar fazla derkene sınavdan sonra çıktı kokusu...
kopya işi sakat, öğretmen arkadaşlar artık ehliyet sınavlarında görev almak istemiyorlar.
ne diyelim geç kaldın "anne" öss de kopya artık zor olur bu saatten sonra

Evet, doğru. Fırsatı kaçırdık. İşin suyu çıkmadan orda olmam lazımdı. :D Neyse kimsenin günahına girmedik.

Ama, Li10'yu kopyadan ziyade kadının sesi etkilemiş. :wub: Sanırım Büyülemiş .... :w00t:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Evet, doğru. Fırsatı kaçırdık. İşin suyu çıkmadan orda olmam lazımdı. :D Neyse kimsenin günahına girmedik.

Ama, Li10'yu kopyadan ziyade kadının sesi etkilemiş. :wub: Sanırım Büyülemiş .... :w00t:

O kadar kibar konuşmasaydı o da :mrgreen:. Son bir şey daha itiraf edecem. Direksiyon sınavına girdiğim de yanımdaki görevlinin olduğu kısımda da debriyaj ile fren vardı :laugh: Ben kalkışı yapacaktım ki bi baktım debriyaj inip çıkıyor. Adam da bana bakıp pis pis sırıttı ama Allah'tan ihtiyacım yoktu :laugh: Tam o anda arkada görevli olan 2 öğretmende diyor ki: Maşallah bu gün hiç acemi çıkmadı. Hepsi çok iyi :mrgreen:

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
O kadar kibar konuşmasaydı o da :mrgreen:. Son bir şey daha itiraf edecem. Direksiyon sınavına girdiğim de yanımdaki görevlinin olduğu kısımda da debriyaj ile fren vardı :laugh: Ben kalkışı yapacaktım ki bi baktım debriyaj inip çıkıyor. Adam da bana bakıp pis pis sırıttı ama Allah'tan ihtiyacım yoktu :laugh: Tam o anda arkada görevli olan 2 öğretmende diyor ki: Maşallah bu gün hiç acemi çıkmadı. Hepsi çok iyi :mrgreen:

Ee, o kibar konuşmadan sonra sınav sorularını çözebildin mi? :wub: ( Eğer verilen kağıtta tüm cevaplar yoksa :D )

Birde Batman'nın bu üne sahip olduğunu hayatta bilmezdim. :D Demekk ki, orada yardımlaşma duygusu bir hayli gelişmiş. :w00t: Bunu ben nasıl önceden öğrenmedim, asıl konu bu?

Ya, direksiyon sınavını batman'a aktarma yolu yok mu? :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Cevapları inceleyen var mı? Ben tekrar çözdüm testi, sonuç iyiydi:) Motor sınavındaki o sorunun cevabını yanlış yapmışım yav:D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Cevapları inceleyen var mı? Ben tekrar çözdüm testi, sonuç iyiydi:)

Tabi ki, soruları baştan sona tekrar çözdüm. Çok kısa sürede. 15 dk. falan.. Cevaplara göre sınavı geçtik.

Şimdiki cevapların sonucuda aynı. İki, üç sorunun cevabı aklımda değildi. Yoksa diğer tüm soruların cevabını ezberlemiş durumdayım. :)

Benim için gerekli olan motor bölümüdür. Bununla ilgili doküman falan arıyıp bakıyorum. Önceki çıkmış soruların motorla ilgili olanlarına göz atmak istiyorum.

Nette Renault'un çok kapsamlı teknik video eğitim seti vardı. Onu indirip, öğrenmeyi istiyorum.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben motordan hepsini doğru bekliyordum o soru işi bozdu:d İlk yardım da biraz zor gelmişti ondan da şimdiki cevaplamama göre geçmişim:D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ben motordan hepsini doğru bekliyordum o soru işi bozdu:d İlk yardım da biraz zor gelmişti ondan da şimdiki cevaplamama göre geçmişim:D

En rahat cevapladığım konu İlk yardım idi. Çokda iyi geçti. Sadece motorda bilmediklerim var. Özellikle sürücü kursunun verdiği kitaba içerledim. Ya göstergeler, doğru düzgün yer almıyor. Bu olacak iş mi?

Üç derside kontrol ettim. Üçününde sonucunu 90 puan üzeri bekliyorum.

Aslında önemli olan direksiyon. Bu da zamanla tecrübeyle öğrenilecek birşey. İnşallah elime güzel bir araba geçerde keyfini çıkarırım. :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşıma doğum günü hediyesi ehliyet gelmişti:)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Arkadaşımın adına ehliyet çıkartmışlar bişekilde ve doğum günü hediyesi olarak vermişler.

Nasıl yani; onun önceden böyle bir talebi yokmuydu? Talebi, başvurusu olmadığı halde ehliyet mi, aldı? Hemde sınava falan girmeden.

Valla, kafam karıştı... Bir ayrıntı versene.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Nasıl yani; onun önceden böyle bir talebi yokmuydu? Talebi, başvurusu olmadığı halde ehliyet mi, aldı? Hemde sınava falan girmeden.

Valla, kafam karıştı... Bir ayrıntı versene.

Türkiye'de her dönemde olur böyle şeyler. Eskiye göre azalsa da tezgahı sağlam kuran yine götürüyor malı. Bundan aşağı yukarı 10 sene evvel ben aylarca sürücü kursuna giderken, yakın bir arkadaşım sadece kimlik bilgisini verdi, zamanı gelince (1 ay kadar sonra) gidip adına düzenlenmiş ehliyet'ini alıp geldi.:) Malesef güzel ülkemin durumu budur.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Türkiye'de her dönemde olur böyle şeyler. Eskiye göre azalsa da tezgahı sağlam kuran yine götürüyor malı. Bundan aşağı yukarı 10 sene evvel ben aylarca sürücü kursuna giderken, yakın bir arkadaşım sadece kimlik bilgisini verdi, zamanı gelince (1 ay kadar sonra) gidip adına düzenlenmiş ehliyet'ini alıp geldi.:) Malesef güzel ülkemin durumu budur.

Ayrıntıyı Blackout vermiş aynı dönemlerden bahsediyorum bende 10 yıl kadar öncesinde olan şeyler.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim de Eşim sınava girdi biraz önce sorular yayınlanmıştı çok şükür hepsindende geçmiş tekrar dan 90 l. vermekten kurtuldum:mrgreen:

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75

Ayrıntıyı Blackout vermiş aynı dönemlerden bahsediyorum bende 10 yıl kadar öncesinde olan şeyler.

Böyle şeylerin varlığını ilk defa sizden öğreniyorum. Böyle şeylerin yaşandığına inanmak zor. Ne diyelim, zararını yine ülke ödüyor.