- Reaksiyon puanı
- 9,827
Benim düzeldi, senin ne oldu en son?Ekli dosyayı görüntüle 92355
Gerçek moderasyon geldi beyler ve bayanlar
Benim düzeldi, senin ne oldu en son?Ekli dosyayı görüntüle 92355
???Ekli dosyayı görüntüle 92355
Dıj güjler
Gülücüğünü rapprlayacağım bakalım olacak mı.
olmadı malesef. ????
Bilmem ki, kaynak kodları mıncıklayınca oluyor sanırım.Gülücüğünü rapprlayacağım bakalım olacak mı.
Farkımız tarzımızdır39 dakikada 39. mesaj ?????
tebrikler @okurbaba.
39 dakikada 39. mesaj ?????
tebrikler @okurbaba.
Şansa gel. Bende bir saatte 61 mesaj yazmıştım o aklıma geldi şimdi.39 dakikada 39. mesaj ?????
tebrikler @okurbaba.
Öyle Bi söz duymuştum tamami şöyle demiFarkımız tarzımızdır
İlk yazdığınızdan önce buraya yazan herkese uyarı dağıtabiliyordum, dağıtmadım. Sadece bana has ise öyle kalsa da sıkıntı olmaz, ellemem.Yeni açtığımız bir bölüm, o bölüm içerisinde yanlış bir paylaşım yapmamanız için bir iyileştirme yapılmıştı. Bir yanlışlık olmuş, düzelmesi lazım şuan..
Tamamı:Öyle Bi söz duymuştum tamami şöyle demi
tarzımız farkımız
farkımızı farkındayız miydi neydi öyle bişeydi.
Söylemeyecektiniz artık geçti.Sadece bana has ise öyle kalsa da sıkıntı olmaz, ellemem.
Geri alında zaten bir tek oyun indir kismi kaldı, oraya da şimdi baktım orası da düzeldi (Fake Mod'luk burada son buldu )Söylemeyecektiniz artık geçti.
Hocam 1 yıl sonra olabilir mi peki? Açıkçası bu foruma geldiğimden beri hayalim mod olmaktı ve gerekli şartları yerine getirdiğimi de düşünüyorum.Moderatör alımları mevcut değil, ancak alınmayacak da değil..
Bu arada o özellik çalışmıyor da olabilirdi neden uyarı atmadın???Geri alında zaten bir tek oyun indir kismi kaldı, oraya da şimdi baktım orası da düzeldi (Fake Mod'luk burada son buldu )
Olsaydı da son yapacağım şeylerden birisi forumda moderasyona dahil olmak olur, bir defa denedim ve ben almayayım (sanki 0 hata karşıdaki de neden hata yaptın diye hesap soruyor, yok anam ben almayayım).
Forumun işleyişi için, bozmaya gerek yok (yapsam da kim yapmış anlaşılmaz idi sanırım fakat gereği yok).Bu arada o özellik çalışmıyor da olabilirdi neden uyarı atmadın???
Keşke olabilsemmmModeratör olacak arkadaşlarımızı biz yönetim olarak seçiyoruz, yani hiç anlamadığınız bir zamanda özel mesajınıza çökebiliriz.
Bir tane de normal üyemiz kaslın forumda aktif üyelerden fazla mod var diyecektim ama emir aydın da başka foruma gitti eşitlendiler yani sonunda modlar birbirlerine ban atacak duruma gelecek.Keşke olabilsemmm
Yapmış olduğunuz her adım arka planda denetleme sırasında, yani nereye tıklarsanız tıklayın ve yaptığınız her işlem log tutulur. Bunu bilmenizi isterim..Forumun işleyişi için, bozmaya gerek yok (yapsam da kim yapmış anlaşılmaz idi sanırım fakat gereği yok).
O da oyun olduğundan sanirimen hızlı gelişen budur.Tuttu Tutmadı- Forum Oyunu
Herkes alltakinin bir özelliği ile ilgili yada yaptığı bir eylem ile ilgili yorum yapıyor..allttaki Tuttu yada Tuttmadı diye bir yorum yapıyor..daha sonra o da Alttaki ile ilgili bir yorumda bulunuyor..mesele Alttaki Laptop kullanıyor Tuttu Alttaki Evde Yalnız Tutmadı Alttaki Çok Zeki...forum.shiftdelete.net
İfadeler çok sert kullanılmış güzelmiş tamamı. ?????İlk yazdığınızdan önce buraya yazan herkese uyarı dağıtabiliyordum, dağıtmadım. Sadece bana has ise öyle kalsa da sıkıntı olmaz, ellemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamı:
Farkımız Tarzımız Bizim Delikanlı OLmamız, Ya Kan KuStururuz yada Tam SuStururuz. Bu HuSuSta N£ KuraL N£d£ KraL tanırız.
Ve bu kayıtların da tutulmamasını sağlamanın da mümkün olduğunu hatırlatmak isterim bende, neyse zaten yapmadım ve yapmazdım. Bir daha olmamalı fakat buna benzer bir şey, önüne gelenin mesajını silecekler veya önüne geleni banlayacaklar da var bu sitede potansiyel olarak.Yapmış olduğunuz her adım arka planda denetleme sırasında, yani nereye tıklarsanız tıklayın ve yaptığınız her işlem log tutulur. Bunu bilmenizi isterim..
Bunu biz değil Xenforo sistemi kendisi tutmakta, bu tamamen özel bir durum değil. Yapılan her türlü işlem tutulmakta. Sistem bunu tutmazsa yazdığınız her mesajı nasıl yayınlayacak..Ve bu kayıtların da tutulmamasını sağlamanın da mümkün olduğunu hatırlatmak isterim
Zamanında (adayken) eski adminimizden az azar işitmemiştim.Yapmış olduğunuz her adım arka planda denetleme sırasında, yani nereye tıklarsanız tıklayın ve yaptığınız her işlem log tutulur. Bunu bilmenizi isterim..