- Reaksiyon puanı
- 17,394

Leyla ile Mecnun ve Şubat dizilerinin Sen Aydınlatırsın Geceyi filminin yapım şirketi Eflatun Filmden yeni proje geliyor.
Yeni projenin dizi ve ya film olduğu bilinmiyor. Yapım kendi twitter hesabından efLAtunfilmden Görünen Adam Yakında buralarda bir yerlerde #görünenadam tweeti paylaştı.
Eflatun Filmden görevli kişilerden biri İsmail İçen Leyla ile Mecnun fanlarının TT yapma çalışması ardından #LeylaileMecnunuÖzledik #görünenadam ı bekleyin

Dizide İskender baba rolünde olan Ahmet Mümtaz Taylanın #görünenadam Bu ne ki şimdi? Buralarda dediği neresi ki? Yeni bi Onur Ünlü şeysi mi? Sinir ederler insanı be!.. tweetini paylaşması ortalığı biraz da karıştırdı.
Leyla ile Mecnun hayranları Eflatun Filmin yeni projesi olan Görünen Adamı merakla bekliyor.
Kaynak
Not : Leyla ile Mecnun'cular toplanın, yeni dizi Görünen Adam ile tekrar başlıyoruz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
TRT1de çok yakında ekrana gelecek olan Görünen Adam dizisinin yapımcılığını Eflatun Film üstlenecek.
Leyla ile Mecnun izleyenlerini meraklandıran dizinin yönetmeni belli oldu. Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim ve son olarak Beş Kardeş dizilerinin yönetmenliğini yapan Onur Ünlü, bu dizinin de yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin senaryosunu ise yine Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim dizilerini yazan Burak Aksak yazacak.
Dizide oynayacak ilk iki isim de belli oldu. Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Aramızda Kalsın ve son olarak Hom Ofis dizilerinde rol alan Cengiz Bozkurt diziye dahil oldu.
Yine Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, İşler Güçler ve son olarak Güzel Köylü dizilerinde rol alan Ahmet Mümtaz Taylan da diziye dahil oldu.
Görünen Adam çok yakında TRT1de!