0 Puana sahibim,biz Google Classroom kullanıyoruz.Eba kullanan herkes puanlarını yazsın buraya. Eba kullanmayan ihtiyarlar da söylenebilir
Ekli dosyayı görüntüle 131199
RTX serisinden bir Eba puanına sahibim.
Biz de ama oradan ödev falan gönderiyor öğrenmenler bazen. 3080 puanı ödevlerle kasmadım tabiZoom kullanıyoruz.
Bende soru canavarı ve dahi yok.Bide popüleri nasıl aldın?
İmkansız.Hocam şuan teldeyim ama şöyle
4921
600lerde bir şey benimki. Zoomdan ders yapıyoruz.Eba kullanan herkes puanlarını yazsın buraya. Eba kullanmayan ihtiyarlar da söylenebilir
700 falan. Biz google meetingsden yapıyoruz.Eba kullanan herkes puanlarını yazsın buraya. Eba kullanmayan ihtiyarlar da söylenebilir
755 Puanım Toplam puanım ise 1775Eba kullanan herkes puanlarını yazsın buraya. Eba kullanmayan ihtiyarlar da söylenebilir
Popüleri almak için anasayfada paylaşım, tartışma, oylama falan açıyorlar ya oralara yazdığın yorumlara beğeni gelmesi lazım. Soru canavarı ve dahi için de deliler gibi tarama testi çözmen lazım.Bende soru canavarı ve dahi yok.Bide popüleri nasıl aldın?
Hazırlıksız yakalandım.Ben globalim.
Önceki senelerde 4k yapmışsın. Geçen sene hile yapılabiliyordu bu sene fixlediler ondandır
Hiç ile yapmadım.Önceki senelerde 4k yapmışsın. Geçen sene hile yapılabiliyordu bu sene fixlediler ondandır![]()
İtiraf edeyim ben yaptımHiç ile yapmadım.
sakin ol ve o puanı yavaşça yere bırak.30133 puan
Nice öğeyi denetle.30133 puan
sakin ol ve o puanı yavaşça yere bırak.
Bu ara Forum kafayı yedi yada benim klavye mortanzi oldu XDNice öğeyi denetle.