E okul'da Not Bilgisi Gözükmüyor !

mondfinsternis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede bu zamanlarda açık olmalı eokul karneyi aldıktan sonra pek bi işe yarayacağını sanmıyorum bari karneleri alana kadar günün belli saatlerinde açık olsa ya geçen dönem öyleydi akşam 9:30 sabah 8:30 mu ne bence gayet mantıklı en azından merakımızı gideririz:turned:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Açılmdaı gitti site ya:(

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=69826" dedi ki:
heves_568[/URL];731079]Öğrenciler hocalara saldırmasın diye yapıyolar bence:D:D
:thumbup::thumbup:

mondfinsternis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende meraktan ölüyorum yaa hocalarda eokulda var diye notları söylemiyolar off ne vardı sanki bu kadar önceden kapatıcak bu siteyi geçen dönem son bikaç gün kala açılmıyodu site şimdi nerdeyse 2 hafta önceden kapattılar:mellow:

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sitenin açılma tarihini veriyorum ( Hazır olun :D Nefesinizi tutun 1.2.3 :D )
.
:
:
.
.
.
.
.:
.
:
:
:
.
.
::
:
:
:
..
:
.
:
:
:
.
.
::
Site 11.06.2009 Perşembe akşamı saat 20.00 de online :D iyi forumlar

kuruincir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili öğrenciler:)
sene sonu itibariyle e-okul sistemi not girişi içi öğretmenlerimize açıldığından sistemdeki mevcut yoğunluğu artırmamak için veli ve öğrenci konsolu kapalı tutulur. Notlarınızı görememe sebebiniz sistemdeki bir hatadan kaynaklanmıyor. Kasıtlı olarak kapatılıyor. Notlarınızı ise ancak karnede görebilirsiniz. Boşuna tedirgin olmayın

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
sene sonu itibariyle e-okul sistemi not girişi içi öğretmenlerimize açıldığından sistemdeki mevcut yoğunluğu artırmamak için veli ve öğrenci konsolu kapalı tutulur. Notlarınızı görememe sebebiniz sistemdeki bir hatadan kaynaklanmıyor. Kasıtlı olarak kapatılıyor. Notlarınızı ise ancak karnede görebilirsiniz. Boşuna tedirgin olmayın

Eyvallah sevgili bakanım :) :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bakan değilim bir öğretmen olarak yardımcı olmak istedim Girişi de kasıtlı o şekilde yaptım biraz sempati katmak için Gereksiz yorum...

Benim yorumumun mu gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz hocam ?
Maksadım sadece muhabbetti !

kuruincir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yanlış anladım o zama romantic rebellious Mesajının alay içerdiğini, üslubum sebebiyle iğnelediğini düşündüm Benim amacım yardımcı olmak olduğu için yorumunu gereksiz buldum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ben yanlış anladım o zama romantic rebellious Mesajının alay içerdiğini, üslubum sebebiyle iğnelediğini düşündüm Benim amacım yardımcı olmak olduğu için yorumunu gereksiz buldum.

Daha önce de dediğim gibi ne alay ne de iğneleme :)
maksat muhabbet :)

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Saolun hocam.

hayry93tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar okul kapanmadan 1 ay once E-Okul a girin sağ tık kaynağı görüntüleden kodları kopyalayın micrasoft office Front Page programında kod kaynağı bölümüne yapıştırın ordan bakabilirsiniz :D :D :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ayın 11'inde açılacağı kesin mi ?

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar okul kapanmadan 1 ay once E-Okul a girin sağ tık kaynağı görüntüleden kodları kopyalayın micrasoft office Front Page programında kod kaynağı bölümüne yapıştırın ordan bakabilirsiniz :D :D :D

frontpage'e ne gerek var not defterine kaydet sonrada .txt'i .html-.htm yap tamamdır

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten işe yarar mı??

mondfinsternis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ya yarar mı bu işe ben çok merak ediyorum sözlüleri falan bide gece e-okula girmeyi deneyen varmı ya gece not bilgisi açılıyosa girip bakıcamda:cool:

mert_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaynağı görüntüleyip html kodlarını kopyalayıp not defterine yapıştırmak ve uzantısını html olarak kaydetmek bir işe yaramaz.Arkadaşlar farkındaysanız e-okul'a girerken bizden 4 karakterlik bir güvenlik kodunu girmemizi istiyor ve bu sebepten dolayı not defteri işe yaramaz.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bizde açılıyor. Yönetim sistemi açılıyor tabi. Öğrencilere görünüyor mu bilmiyorum.:huh:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şimdiden sonra açılmasada olur:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bu gece 12den sonra büyük ihtimal açılır:)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Not için hocalara baskı yapmasınlar diye kapatıyorlar..