crewd0x
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 27
Açılmaması Daha iyi : )
:thumbup:Açılmaması Daha iyi : )
Veliler okula gidip öğretmenlerle görüşmesin diye
:thumbup::thumbup:[URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=69826" dedi ki:heves_568[/URL];731079]Öğrenciler hocalara saldırmasın diye yapıyolar bence![]()
sevgili öğrenciler
sene sonu itibariyle e-okul sistemi not girişi içi öğretmenlerimize açıldığından sistemdeki mevcut yoğunluğu artırmamak için veli ve öğrenci konsolu kapalı tutulur. Notlarınızı görememe sebebiniz sistemdeki bir hatadan kaynaklanmıyor. Kasıtlı olarak kapatılıyor. Notlarınızı ise ancak karnede görebilirsiniz. Boşuna tedirgin olmayın
Eyvallah sevgili bakanım![]()
![]()
bakan değilim bir öğretmen olarak yardımcı olmak istedim Girişi de kasıtlı o şekilde yaptım biraz sempati katmak için Gereksiz yorum...
ben yanlış anladım o zama romantic rebellious Mesajının alay içerdiğini, üslubum sebebiyle iğnelediğini düşündüm Benim amacım yardımcı olmak olduğu için yorumunu gereksiz buldum.
Saolun hocam.sevgili öğrenciler
sene sonu itibariyle e-okul sistemi not girişi içi öğretmenlerimize açıldığından sistemdeki mevcut yoğunluğu artırmamak için veli ve öğrenci konsolu kapalı tutulur. Notlarınızı görememe sebebiniz sistemdeki bir hatadan kaynaklanmıyor. Kasıtlı olarak kapatılıyor. Notlarınızı ise ancak karnede görebilirsiniz. Boşuna tedirgin olmayın
arkadaşlar okul kapanmadan 1 ay once E-Okul a girin sağ tık kaynağı görüntüleden kodları kopyalayın micrasoft office Front Page programında kod kaynağı bölümüne yapıştırın ordan bakabilirsiniz![]()
![]()
![]()
Gerçekten işe yarar mı??arkadaşlar okul kapanmadan 1 ay once E-Okul a girin sağ tık kaynağı görüntüleden kodları kopyalayın micrasoft office Front Page programında kod kaynağı bölümüne yapıştırın ordan bakabilirsiniz![]()
![]()
![]()
Gece 3 te denedim olmadıevet ya yarar mı bu işe ben çok merak ediyorum sözlüleri falan bide gece e-okula girmeyi deneyen varmı ya gece not bilgisi açılıyosa girip bakıcamda![]()