E-Kitap Kervanına Yeni Katılım

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Amazon'un büyük ilgi gören Kindle adlı E-Kitap ürünü, bu cihazlara olan ilgiyi artırdı. Diğer büyük firmalar da buna kayıtsız kalamazlardı elbette.

Amazon Kindle binlerce yıldır değişmeden gelen kitap okuma alışkanlığını bir adım ileri götüren bir cihazdı. Kağıt kokusundan vazgeçemeyenler bu cihaza burun kıvırsalar da, Kindle dünya çapında büyük ilgi gördü. Böyle bir ilginin varlığını gören diğer büyük teknoloji şirketlerinin bu olaya kayıtsız kalmasını beklemek hayalcilik olurdu. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Samsung da bu ilgiyi göz önünde tutarak SNE-50K adını verdiği yeni e-kitabını piyasaya sürdü.

jaskdl1248768322.jpg

Şimdilik sadece Güney Kore'de piyasaya çıkan cihaz 600 x 800 çözünürlükte çalışan 5 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip. 200 gram ağırlığı ve 9 mm kalınlığı olan ürünün bünyesinde 512 MB tümleşik hafıza yer alıyor. PowerPoint, Excel, Word, PDF ve BMP dosyalarına destek veren cihazın diğer ülkelerde ne zaman piyasaya çıkacağını konusunda henüz bir bilgi verilmedi. Samsung SNK-50K'nın Güney Kore'deki fiyatı ise 270 $.

::
Böyle bir cihazda kitap okumak sizce keyifli olur mu?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:: Böyle bir cihazda kitap okumak sizce keyifli olur mu?

olmaz.

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
:: Böyle bir cihazda kitap okumak sizce keyifli olur mu?

Hiçte keyifli olmaz. Genelde kitaplar yatakta okunur. okurken uykun geldimi yastık altı veya uyuya kalıp kitap elinde uyursun bununla uyuduğunu veya yastığın altına koymayı düşünemiyorum :D Nasıl olur acaba? :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Şarj meselesi nasıl olacak? kitap okurken şarj bitti deyip kapanmasını kimse sevmez sanırım. istediğin her kitabın pdf'si de yok ki? Henüz erken... Ayrıca herşeyin dijitalini yapmak zorunda mıyız? Bazı şeyler doğal haliyle güzeldir..

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben seviyorum böyle şeyleri. Kitabın içinde arama falan yaparken çok işe yarıyor.
Ama şarj olayı gerçekten önemli. Şimdilik pda ile idare ediyorum. Daha da geliştirirlerse bu tarz bir cihaza geçebilirim.