Dxracer Koltuk Alınır Mı?

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Kilo ve boydan yana bir sıkıntınız olmaz. Pahalı buluyorum ben sadece, para varsa alınır tabi.

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar bu koltuğu almayı düşünüyorum sizce nasıldır?DXRacer DX-OH-DF61-NWB-1 Profesyonel Çalışma ve Pc Oyun Koltuğu
90 Kiloyum bir sıkıntı yaşar mıyım bu koltukta? Birde kullanan varsa benim masamın yüksekliği 74 cm koltuğun yerden kolçaklara olan yüksekliği kaç cmdir?
Adoreden bende dzracee koltuk aldimbenim koltuk 100 kiloya kadar destekliyor benim suanki kilom 90 arkadasim 139 kilo ve benim koltukda tepiniyor sipliyor hocbirsey olmuyor merak etme seni kaldirir

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar bu koltuğu almayı düşünüyorum sizce nasıldır?DXRacer DX-OH-DF61-NWB-1 Profesyonel Çalışma ve Pc Oyun Koltuğu
90 Kiloyum bir sıkıntı yaşar mıyım bu koltukta? Birde kullanan varsa benim masamın yüksekliği 74 cm koltuğun yerden kolçaklara olan yüksekliği kaç cmdir?
Seni cok rahat kaldirir hatta 115 kiloyu bile kaldirir

Koltugu alali 2 sene oldu hicbir asinma yok koltukda 1 kere sinirde yerden yere vurdum metal kasa oldugu icin hicbirsey olmadi

Bu arada benim koltugun modeli dxracer racing serisi

Bu arada benim koltugun modeli dxracer racing s

Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Birde bu koltuğu buldum sizce nasıldır?
Aerocool AC120BR Siyah/Kırmızı Hava Delikli Profesyonel Oyuncu Koltuğu - Oyuncu Koltuğu - Çevre Birimleri
Ben birde monitörümü değiştircem dxracer alırsam biraz daha bekliycem.Aerocool rahatsa onu alacağım yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam dxracer şaşma racing serisinden koltuklara bak
DXRacer DX-OH-RV131-NO-1 Profesyonel Oyun Koltuğu
Benim kullandigim koltuk bu ve cok memnunum

Birde bu koltuğu buldum sizce nasıldır?
Aerocool AC120BR Siyah/Kırmızı Hava Delikli Profesyonel Oyuncu Koltuğu - Oyuncu Koltuğu - Çevre Birimleri
Ben birde monitörümü değiştircem dxracer alırsam biraz daha bekliycem.Aerocool rahatsa onu alacağım yorumlarınızı bekliyorum.
Bu fiyata dxrece urunleride var bu markanin koltuklarini cok iyi bilmiyorum ama dxracer taninmis ünlü bi marka koltugu 1 kere alirsin 10 seneden uzun kullanirsin adoreede rxracer urunlerini iyi incele 1000tl nin altindada urunleri var hepsi cok saglam urunler ayakliklari metal kiramazsin derisi kaliteli yipratamazsin onerim dxracer al memnunda kalirsin

Son düzenleme:

Teknoemre42

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dxracer biraz pahalı gibi aerocool alırsam pişman olur muyum?

Birde dxracer koltuklara biraz sert diyorlar doğru mudur?

Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Dxracer biraz pahalı gibi aerocool alırsam pişman olur muyum?

Birde dxracer koltuklara biraz sert diyorlar doğru mudur?
Aerocool markasinin koltuklarini bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama dxracer altkatmani sert katmanin ustunu yumusak pamuklarla kapli
1000 tl aerocool vericene 900 tl dxracer ver benim dusuncem bu yonde

Teknoemre42

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747