Düşük Işıkta; Htc one vs iPhone 5 vs Lumia 920

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şahsen videodan baya etkilendim....
gündüz cekimlerinde izledigim bir cok videoda , sıralama yapacak olsam ilk sırada lumia gelir fakat...
aksam saatlerinde yapılan cekimlerde ultra pixel konusmus ( şahsi görüsüm ) :) hTC yi bir kez daha tebrik ediyorum bu yüzden :wink: ...

herkese iyi seyirler ... :clap:

[video=youtube;OwXHV5ZOVyY]http://www.youtube.com/watch?v=OwXHV5ZOVyY[/video]

aynı yerde sabah vakti cekilen farklı bir görüntüyüde paylaşayım... yorumunu size bırakıyorum :thumbup:
:huh:tşk ederim ...

[video=youtube;VKZCkvVW0ZM]http://www.youtube.com/watch?v=VKZCkvVW0ZM[/video]

ArF_GLR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem konuşmuş hem göstermiş!.., ;)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eeehmmmmm :)
BOOmsound ;) ...

[video=youtube;eEF5WdRARP0]http://www.youtube.com/watch?v=eEF5WdRARP0[/video]

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gündüz çekimleri lumia daha mı iyi?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Htc one bariz frame atlıyor.
Daha önce atladığını görmedim hiç ama evet bu videoda bariz atlıyor. Şöyle bir durum var; bir videoda Xperia Z GTA VC çalıştırırken kasıyor diğerinde inanılmaz akıcı. Videoların geçerliliğini tartışmak gerek. One'ın kamerasını biliyoruz zaten, One'ı geçtim HTC'nin kalitesini biliyoruz.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
iki çekimdede lumia daha iyi. htc one gece modunda bariz kontrast ve parlaklık ile oynamış. lumia ise gerçek renkleri sunmuş

gündür modunda fark daha bariz

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki çekimdede lumia daha iyi. htc one gece modunda bariz kontrast ve parlaklık ile oynamış. lumia ise gerçek renkleri sunmuş

gündüz konusunda hadi haklısında gece kamerasında sana katılmıyorum arkadasım...
digeri kapkaranlık görüntü bile yok ... I phone 5 aksam bile lumiadan iyi gözüktü banada...

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Lumia kontrast basılmış gibi. Çok fotoğrafında gördüm, renklere olmayan renkler katıyor. Çok iyi fotoğraflarını da gördüm ama bu videolarda ilk dediğim olay var. Yani iyi kamera kişiden kişiye değişir, Samsung'un kameralarına iyi diyenler insanlar var bu ülkede. One tartışmasız en iyi kameraya sahip bence. Ortalama alırsak.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
videoda sarsıntılar daha yumuşak 920de htc de fena değil

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc One gece çekimlerinde bariz üstün :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lumia'nın kamerası bariz ortada çok daha iyi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde [MENTION=335820]gokhanathan03[/MENTION]

Türkçe'yi katlediyorsun,düzgün yazmayı öğrenmelisin.

[h=2]DÜşük Işıkta ; Htc oNe vs I phone 5 vs Lumia 920 ( kamera cekimi )[/h]

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC yi nasıl tebrik ediyorsun anlamadım. Resmen tekleye tekleye frame delisi ediyor görüntüyü. Bence fazla abartıldı bu model. Çıktığında ilk testte belli olacak bunlar.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lumia'nın kamerası bariz ortada çok daha iyi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde @gokhanathan03

Türkçe'yi katlediyorsun,düzgün yazmayı öğrenmelisin.

DÜşük Işıkta ; Htc oNe vs I phone 5 vs Lumia 920 ( kamera cekimi )

bumudur takıldıgın nokta dostum ? hem sana mı soracagım nasıl yazacagımı ? 1 cümle öyle yazdık diye mi Türkçe'yi katletmiş oluyoruz ? düzgün yazmayı ögrenmelisinmiş... ukala olmak böyle olsa gerek...

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler frame atlamasının sebebı yzılım ve duzeltıgını htc acıkladı k4.2.2 alıcagıda kesın bu sorun değil bu arada ultra pixel ezip atmış

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC yi nasıl tebrik ediyorsun anlamadım. Resmen tekleye tekleye frame delisi ediyor görüntüyü. Bence fazla abartıldı bu model. Çıktığında ilk testte belli olacak bunlar.

gece kamerasında ben hTC one 'ı lumia ya göre bariz başarılı buldum... tek ben degil bircok arkadasım da benimle aynı fikirde... demek kamera da bile ayrımlar yaşanabiliyor.. kimisine göre htc kimisine görede lumia basarılı...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ben mi yanlış biliyorum yoksa gece modu videosunda iphone yerine lumia mı var? üçünün bi arada olduğu bir video değil ki bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hTC bariz önde gözüküyor ama bazı arkadaşların çekememezlikleri var onlarıda hTC ultra pixel kamerasıyla çeksin.. bu her zaman böle olmuştur hTC telefonları kalitelidir ama asla beğenilmez .. neden mi ? dur söyleyeyim etrafında arkadaşında akrabalarında samsung iphone nokia vs vardır ve sen onlara heveslenirsin ama hTC asla bilemessin sadece kulananlar bilir bende 2 yıldır hTC kullanıcıyım sadece batarya sorunu yaşadım desire hd imde gerisi süperdi yani diyeceğim hTC zaten üstün belli :D

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben mi yanlış biliyorum yoksa gece modu videosunda iphone yerine lumia mı var? üçünün bi arada olduğu bir video değil ki bu

ilk olarak hTC one ile lumia yı kıyaslamıs...
daha sonrada htc ile I phone ' yi arkadasım .. sanırım sıradaki gelsin demek istemişler :p

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Frame atlamasının sebebi bence cihazın karanlıkta, aydınlık gösterme çabasından dolayı kasmasından oluyor. mesela bende sx260 fotoğraf makinası var. arka arkaya 10 kare çekebilecek kadar seri bir cihaz, ama karanlıkta daha iyi sonuç almak için diyaframı manuel olarak yükselttiğim zaman, 15 saniyede ancak 1 kare fotoğraf çekiyor. sanki flash kullanılmış gibi aydınlık görüntü alınıyor ama cihazı hafif oynattımı görüntü bulanıklaşıyor.

bu telefonun gündüz çekimlerinde frame atlamasının söz konusu olamayacağını söyleyebilirim. gece çekimleri ise akcılık mı, yoksa aydınlık görüntü almak mı isteniyor, kişiye kalmış.

ayrıca htc incredieble s kullanıcısıyım. aldığım günden beri htc'ye küfür ediyorum. bir daha yolda bulsam almam. :P

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
HTC One harika bir telefon.S3'üm olmasaydı hiç düşünmeden alırdım.HTC eğer One'dan sonraki üst seviye telefonunu çıkartana kadar yazılım desteği ve güncelleme konusunda Samsung'a yaklaşırsa bir sonraki telefonum HTC olacak sanırım.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;cLlzBmI6riU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cLlzBmI6riU[/video]