Düşük bütçeli Telefon öneri

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşime telefen alacağız daha 8. sınıfa gidiyor orta seviyeli fazla kasmayan telefon önerilerinizi bekliyorum
Not: Daha sonra annem de kullanacağı için bilinen ve kullanımı kolay telefonlar önerirseniz sevinirim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kardeşime telefen alacağız daha 8. sınıfa gidiyor orta seviyeli fazla kasmayan telefon önerilerinizi bekliyorum
Not: Daha sonra annem de kullanacağı için bilinen ve kullanımı kolay telefonlar önerirseniz sevinirim.
general mobile android one bakabilirsiniz, vodafone smart 6 bakabilirsiniz.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
1000 yl alti vodafone smart 6, turkcell t60, general mobile 4g, gibi modeller terih edebilirsiniz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
valla az önce lenovo p70 incelemesi izledim bayıldım telefona.bilemiyorum çok fazla oyun oynarsa harika performans veriyor cihaz.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanimi arayuzu nasildir bu onerdiklerinizin. Annem kendisinin de kullanabilecegi telefon istiyor. Daha once akilli telefon kullanmadi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Note2 touchwiz zamanla sisiyor kasmalar basliyor. Ama annen icin tabikide fazla fazla is gorur. Benim bu soylediklerim smart 6 falan zaten referans android arayuzunu kullaniyor. Smart 6 diyip gecme. Uzerinde snpdrgn 615 var. Bu islemci orta seviyenin en iyiSi. 2 gb ram var. bunun benzeri bir model olan htc 820 1200 1300 lira. Sen bu ozelliklerdeki urunu 899 tlye alcan. Ha bu fiyata note 2 guzel ama sirf android surumu eski diye bile almam. maksat kasmicak fiyati uygun bir telefonsa sen bu smart 6 yi al paranda cebine kalsin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
aynen bence sen vodafone smart 6 veya android one al. İkiside saf android arayüzü olduğu için günlük kullanımda kasma vs. yaşamazsın.Smart 6 kamerası fiyatına göre gayet iyi.Ama android one bilemiyorum.Bence alsaydım smart 6 alırdım.Tercihini yap

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android one inceliyorum şimdi dokunmatik sorunu var diyo bazı kullanıcılar kendi kendine dokunuyomus

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Smart 6 yi nasil alacagiz ki. Vodafone kullanmiyoruz biz

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Onlar eskidendi. Operator telefonu almak icin o operatorde olmaniza gerek yok. Herhangi bir hatta o cihazda kullanilabilir. Ve 899 tl ye satin alabilirsiniz. arkadas general mobile 4g onermis guzel bir urun lakin wifi baglanti kalitesi kotu. ve islemci performansi smart 6 ile kiyaslandiginda arasinda oldukca bir fark var. smart6 ya general mobile gibi guncelleme gelirmi bilmiyorum ama performans olarak sizi daha memnin eder.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operatör cihazı olmasa çok satar valla ama işte düşündürüyor

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
operatör cihazı olmasa çok satar valla ama işte düşündürüyor
alın gitsin.anneniz gidipte gta san andreas oynamaz heralde :) oynasa bile düşük ayarlarda oynamasının mümkün olucağını düşünüyorum :) Mesela mortal kombat diye bir oyun incelemesi gördüm.Gayet iyi bir performans vermişti.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alın gitsin.anneniz gidipte gta san andreas oynamaz heralde :) oynasa bile düşük ayarlarda oynamasının mümkün olucağını düşünüyorum :) Mesela mortal kombat diye bir oyun incelemesi gördüm.Gayet iyi bir performans vermişti.
önce kardeşim kullanacak telefonu ama. arasında da 200 lira fark var one 4g ile.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ben kişisel olarak biraz daha verip smart 6 alırdım. birde nasıl birşey istediğinize bağlı. fotoğraf iyi çeksin, büyük ekran olsun diyorsanız smart 6 alın.Ama ben sadece alo derim, dokunmatik telefon olsun derseniz gm android one alın.Tercih sizin, siz karar verin.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle söyleyeyim performans olarak iyi amam o cihaza 2300 mah batarya koymuşlar, çoook düşük.Günümüz cihazları 2600'den düşük olmamalı.Çok ciddi batarya sıkıntısı yaşarsınız benden söylemesi.
Lenovodan açılmışken p70e baktim cok iyi. 4000 mah batarya celik kasa

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Gm 4g al kardeş orta seviyede iyidir kasmazda...

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu tekrar açılmışken sorayim iphone 5 in ikinci ellerine baktik simdi hemen hemen aynı fiyat hangisi daha mantikli olur

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konu tekrar açılmışken sorayim iphone 5 in ikinci ellerine baktik simdi hemen hemen aynı fiyat hangisi daha mantikli olur
ben iphone lara sıcak bakmıyorum.güncellemelerle git gide ağırlaşıyor bence.(başka biriside yıllarca kullanıp memnun olabiliyor.) Şahsen ben zenfone 2 almayı düşünüyordum ama p70'i görünce kafam karıştı.Çünkü p70 ile yapamayacağım pek bir şey yok gibi.gidipte 300-400 tl fark veripte çok farklı yapılacak bişey yok gibi geliyor.Ben kişisel olarak p70 alırdım.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben iphone lara sıcak bakmıyorum.güncellemelerle git gide ağırlaşıyor bence.(başka biriside yıllarca kullanıp memnun olabiliyor.) Şahsen ben zenfone 2 almayı düşünüyordum ama p70'i görünce kafam karıştı.Çünkü p70 ile yapamayacağım pek bir şey yok gibi.gidipte 300-400 tl fark veripte çok farklı yapılacak bişey yok gibi geliyor.Ben kişisel olarak p70 alırdım.
P70e lolipop gelmemis galiba :(