Dünyayı dehşete düşüren oyun. . .

Bu konuyu okuyanlar

_megavisor_

Profesör
Katılım
17 Eylül 2008
Mesajlar
2,214
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
75458.jpg

Dünyayı dehşete düşüren oyun
06 Kasım 2008 Perşembe 23:10
Bedava dağıtılan oyunda bir suikast bombacısı kalabalık bir caddede kendini patlatıyor. Oyunu yapan ise bakın kim?


İnternet kullanıcılarının Arap elbiseleri giyinmiş bir intihar bombacısını yönlendirebildikleri bilgisayar oyunu, görenleri şok ediyor. Kanlı oyun, değişik ülkelerdeki terör mağdurlarının sert tepkisine yol açtı.
AMAÇ ÇOK İNSAN ÖLDÜRMEK
oyu.jpg
Amerikalı bir programcının yazdığı 'Kaboom - The Suicide Bombing' isimli oyunda amaç, mümkün olduğunca çok insanın hayatına son vermek. Tamamen ücretsiz olan oyunda, kadınlar, erkekler ve çocukların olduğu caddede, kalabalığın içinde ilerleyen bir intihar bombacısı mouse kullanılarak yönetiliyor. Bombacı, oyuncunun tıklayarak tercih ettiği yere geldiğinde üzerindeki bombayı patlatıyor. Etrafa yayılan ceset parçalarının arasından, kaç insanın öldüğüne dair bir skor tablosu çıkıyor.

HASTA BİR ZİHNİYETİN ÜRÜNÜ
oyu4.jpg
Endonezya'da 2002'de meydana gelen Bali terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin yakınlarının oluşturduğu bir kurum, oyunun tamamen hasta bir zihniyetin ürünü olduğunu ve internet ortamından kaldırılması gerektiğini bildirdi.

Söz konusu bombalama olaylarında kardeşi Dan'i kaybetmiş olan Susanna Miller, "Bu duygusuz, uygunsuz, sorumsuz, rahatsız edici ve tamamen saldırgan bir oyun. Bu oyunu yayınlayan bütün internet sitelerine, silmeleri için başvuracağım" dedi. Uzmanlar, oyunu çocukların da oynayabileceğini ve "çok kötü" etkilenebileceklerini belirtiyor.

OYUNU YAPAN KİŞİ AMERİKALI
oyu5.jpg
İsmini açıklamak istemeyen oyun yapımcısı ABD'nin Texas eyaletindeki Houston kentinde yaşıyor. İnsanları terörizme yönlendirmek gibi bir niyetinin olmadığını savunan yapımcı, kendi internet sitesinde "Ben Yahudi, Arap ya da bir terörist değilim. Sadece kendisini havaya uçuran insanların aptal olduğunu düşünüyorum. Oyun sadece bunu gösteriyor" ifadelerini kullandı


http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=164724
 

alanya75

Asistan
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
149
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
cıx cıx cıx olmaz olamaz olmamalı
 

TempesTs

Asistan
Katılım
18 Kasım 2007
Mesajlar
309
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Film de cekmesinler... 10 Aksiyon filminin 7'si terorizmi ozendirici davranis iceriyor ve bu filmler televizyon da dahi yayinlanmakta. Bunlari da 7'den 70'e herkez izlemekte. Bunlar da sakincali, haber yapan yok...
 

Son mesajlar

Üst