Dungeon hunter 4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
itemleri belirli bir seviyeden sonra yükselt seçeneği açılmıyor neden arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia Lumia 620 var bende,512 mb ram olmasına rağmen bir kaç kez kasmadan sonra daha kasma olmuyor gayet iyi oynuyorum,dediğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Kılıç ustası iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar... Dungeon Hunter 4 de en güzel silahlar ruh taşı ile alınan silahlar 65 levelde Bütün tanrısal bölümleri bitirdim ve yeni hiç bişey gelmiyo... oyun kısa süreli oyun 6 günde bitirdim ve yapacak bişey yok :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim karakter ve canavarlar siyah gözüküyor nasıl yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
130 lwl 103.aşama korkunç grifon itemlerim var 4 boşluklu ancak yükseltdediğimde birşey olmuyor yükseltmesi ancak açık napabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zehir saldırısına çözüm bulan varmı ben bir türlü çözemedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dumdumaq 9 seviyede mekanik zincirlerde kaldim bana yardimci olurmusun acaba simdiden t.ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar oyunu bitiricem ama valentiAnin sol ust tarafindaki mekandaki gorev bayragi acilmiyo yani son gorev acilmiyo onun nasil acildigini bilen varsa yardim edebilirmi

servan090

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar şu tılsım olayı ne rica edersem yardımcı olur musunuz ? Envanteri kaplıyor ne yapacağım onları ?

typer_kamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar benimde 30 lv çarım vardı oyunsa hiçbir sıkıntı yoktu ve sonra oyuna girmemeye başladı açılmıyordu . Bende sildim birdaha yükledim o karakterim gitti tamam hadi oda kabul . Şimdi açtım valen kalesini geçemiyorum en son boss u kesiyorum bi adam gelmesi gerekiyordu ama gelmiyor bolumu geçemiyorum ne yapabilirim. Oyunu çok seviyorum ama soğuttular.

Emrah Ayöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 36 levelim kaçıncı levelde markette silahlar açılıyor bilen varmı lütfen acıl ?