Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia 620 var bende,512 mb ram olmasına rağmen bir kaç kez kasmadan sonra daha kasma olmuyor gayet iyi oynuyorum,dediğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Kılıç ustası iyidir.
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar... Dungeon Hunter 4 de en güzel silahlar ruh taşı ile alınan silahlar 65 levelde Bütün tanrısal bölümleri bitirdim ve yeni hiç bişey gelmiyo... oyun kısa süreli oyun 6 günde bitirdim ve yapacak bişey yok
Arkadaslar oyunu bitiricem ama valentiAnin sol ust tarafindaki mekandaki gorev bayragi acilmiyo yani son gorev acilmiyo onun nasil acildigini bilen varsa yardim edebilirmi
sa arkadaşlar benimde 30 lv çarım vardı oyunsa hiçbir sıkıntı yoktu ve sonra oyuna girmemeye başladı açılmıyordu . Bende sildim birdaha yükledim o karakterim gitti tamam hadi oda kabul . Şimdi açtım valen kalesini geçemiyorum en son boss u kesiyorum bi adam gelmesi gerekiyordu ama gelmiyor bolumu geçemiyorum ne yapabilirim. Oyunu çok seviyorum ama soğuttular.