Dungeon hunter 4

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dungeon hunter 4 oynayan varmı..? bişi sorucam....
kafatası geçitinden ileri gidemiyorum.görevi kızdan alıyorum beni göz yaşı ormanına gönderiyo.görevi tamam lıyorum kızın yanına tekrar gittigim zaman aynı görevi tekrar veriyo.böyle bi problemle karsılasan varmı.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynı görevi vermiyor. aynı mekanda başka görevlere geçiyorsun.kafatası geçidinde 4 farklı görev var.teker teker bu görevlerei bitirdikten sonra tekrar kafatası geçidine gidiyorsun.yukarı doğru gidince orda da başka görevler veriliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar valen kalesini geçiyorum sonra tücarların olduğu bir yere gönderiyor valentihaya orayı geçemiyorum nasıl geçicem ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kafatası geçidin de zindan dehlizi bölümü var.orayı da tamamladıktan sonra oyuna devam ediyorsun.o kızın haydut babasını öldürmen isteniyor.dükkandan sonra valentia da sir laken adında biriyle buluşacaksın.o na ulaşmaya çalış.o bir görev verecek.görevden sonra tekrar yanına gidip 2.görevi alıyorsun.savaş büyücüsünü bulmanı istiyor.sonrası da gelir artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar selam note 3 te dungeon hunter 4 oynuyorum fakat goblin tunnellerinden gectikten sonra kafatası tuneline gecerken demor giriyor sonra yukleme esnasında oyun takılıyor ve uygulama kapatılıyor telefon tarafından
ilk once dilinideğiştirdim olmadı daha sonra telefonun dilini değştirdim olmadı ....
13. seviye ile goblin magrasında ki bossu kesmemiz isteniyor ancak 13 . derece silah bulamadıgım icin o magradaki o gorev eksik kalıyor... sorun nerde acaba ? gorevi bitiremedigim icin mi yoksa programdamı ?

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Bu oyunu s3 te oynayabilen varmı dostlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dungeon hunter 4 de arkadaşlar 60 lwl warrior um var ama saldırı hızı 0. emsallerim deli gibi keserken ben çok pasif kalıyorum.150 m de para var marketten en iyi şeyleri almama rağmen olmuyor. birde 200 tane ruh taşı,100 tane antik kristal 150 tanede dragoit taşım var bunlarıda kullanamıyorum çok düşük malzemeler var lwl kaçta güncelleniyor acaba? ltfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dungeon hunter 4 note 3 de kafatası geçidi yükleme hatası alıyorum başka bu sorunu alan varmı çozum bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aga bende aynı hatayı alıyorum bi çözüm bulabildinmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler ışıksız bahçe bölümünde yaratıkarı geçiyorum 2. yerinde ilk grup yaratık gelıyor dier grup gelmıyorne yapacam bilgisi olan

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
gorevi gecebilmen icin o gorevde 2.3 yildiz toplaman lazim diye biliyorum

ben 50 levelim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 54 levelim ve 61 aşama itemler bunlar ne zmaan yükselcek dükkanı takip ediyorum ama yeni itemler gelmiyo görevmi yapmam lazım ne yapmam lazım bilgisi olan yardımcı olabilirmi

bbburakbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş sana birsey sorcam ben bu kafatası gecıdı bolumundekı butun bolumlerı gecmeme ragmen dıger bolumle gıdemıyorum bunun nedenı ne olabılır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni item gelmesini isteyenler : (sonsuz savaş açıksa) tekli olarak gidebildiğiniz yere kadar gidin çoklu savaş değil o zaman her 3 dalga sonunda yeni item geliyor ben 55. seviyeyim 94lük silah aldım ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam olarak anlamadım kardeş biraz acıklayıcı olabılır mısın

Nakirbe Nes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel oyunda bir süre sonra sıkıyor. Onun yerine blitz-brigade önerebilirim :)

kolaybise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bende Mekanik Zindanda Takılı Kaldım Gorev Yerine Gıdıyorum Düşmanları Öldürüyorum Fakat Gorev Açılmıyor Ne Yapabılırım. Yandaki Çarkı Da Açıyorum 3 5 Tayfa Daha Gelıyor Kesıyorumm Onlarıda Fakat Gorev Yerını Aynı Gosterıor Goreve Gıremıyorum Ne Yapmalıyım Yardımcı Olabılırmısınız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende 54. lvl im fakat neden oldugunu bılmıyorum ama daırenın içine girdiğim zaman savasa baslamıyo boyle bır sorunu olan varsa cevap yazabılırmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Bende Dungeon Hunter 4 Oynamak istiyorum fakat başlangıç videosunda donuyor geç dediğim zamanda donuyor . Bi Yardım cı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dağ Mağarasına giremiyorum! Her seferinde geri atıyor, bir sonraki kısımda da İki Başlı Kurtu öldürdüm ama sonrasında mağaraya girmeye kalkınca donuyor. Bilgisi olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi büyük iblisi alt et diyo gidiyom adamları kurtaramıyom büyük ibliside gidemiyom

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar samsung note 2 'de oynayan varmı bu oyunu benim note 2de çalışmadı ilk başlangıçtaki kısa video bittikten sonra donup kalıyo ekran sesler geliyor ama görüntü yok oyuna giremiyorum, neden olur bu fikri olan varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
savascı skill gudi yayınlayabilirmisiniz ruh pasif ve aktif skillerde nelere verilmesi lazım hangileri nerede daha cok işe yarar yardımcı olursanız sevinirim.