Duman Grubunun Rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
.hmmessage P { margin:0px; padding:0px } body.hmmessage { font-size: 10pt; font-family:Verdana } Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.

Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.

Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.

Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.

Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız.
Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.

(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.

Bir Kardeşim Tarafından Email Adresime gönderilmiştir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam bu konular çoktan açıldı ve kilitlendi...

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sürekli din üzerine haberler. Bıkmadınız mı artık bundan? :cursing:

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Acaba dinle dalga mı geçiyorlar yoksa dini kullanıp sizle dalga geçenlerle mi dalga geçiyorlar iyi düşünün.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hmm bölece insanlar güya süper zekalarını kullanarak birileriyle dalga geçmek için ayetleri dillerine dolayabilecek, buna kapı mı açalım yani ?

sebebi ne olursa olsun bu işin şakası yok !!
yaptıkları saygısızlık, kınıyorum; benim kınamamla birşey olmayacak olsa da .
ben safımı belli edeyim de...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar bu konu daha önce birkaç kere daha açıldı ve kapatıldı. lütfen forumda arama yaptıktan sonra konu açalm. tsk.ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...