Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 866
knk bak bu kişi garanti 13-14 flnVay be. Babam bile bu kadar sallayamazdı.
knk bak bu kişi garanti 13-14 flnVay be. Babam bile bu kadar sallayamazdı.
Discord kullanıyor musun abi ?Beyler yanlış anlamayın ama harbi çok safsınız ha.
17 yazmış 17-velet payı=7 maxYaşın kaç abi ?
Ne diyosun ya nediyon ya sen ?Beyler yanlış anlamayın ama harbi çok safsınız ha.
Aynen sen baya zekisinBeyler yanlış anlamayın ama harbi çok safsınız ha.
Beyler yanlış anlamayın ama harbi çok safsınız ha. Şuan ben sizle eğleniyorum siz sinirden çatlıyorsunuz adgsdgsfhsfg
Kıskanmasınlar diye@Archena, foruma girerken neden küçük yazdın?![]()
sallıyo işte@Archena, foruma girerken neden küçük yazdın?![]()
at yalanı dora 27 yaşında 29 değilsin sen atıyorsun. profilinde de 17 yazmışsın29 kardeşim.
se seni kıskanmıyorKıskanmasınlar diye
Beyler ben diğer foruma geçiyorum bu forumda çok cahil var ya
Discord kullanıyon mu abi ? Sesini çok merak ettim.Beyler ben diğer foruma geçiyorum bu forumda çok cahil var ya
kullanmıyorum kardeşimDiscord kullanıyon mu abi ? Sesini çok merak ettim.
git banane .Beyler ben diğer foruma geçiyorum bu forumda çok cahil var ya. yazdıklarımı ciddiye alacak kadar kerizsiniz ha.
Seni ciddiye alan mı vardı?Beyler ben diğer foruma geçiyorum bu forumda çok cahil var ya. yazdıklarımı ciddiye alacak kadar kerizsiniz ha.
Ha abi. Sesini çok merak etmiştim. Konuşurduk ne güzel.kullanmıyorum kardeşim
Uçuyor yıldızlara...Beyler hadi size iyi eğlenceler hala boş mesaj atıyonuz he. Bİde çoklu hesabım yok sadece deneme amaçlı bir hesap açtım.
sensin boşBeyler hadi size iyi eğlenceler hala boş mesaj atıyonuz he. Bİde çoklu hesabım yok sadece deneme amaçlı bir hesap açtım.
aynenagit banane .
aynen öleGidersen git senin saçmalarınlıkla mı uğraşacağız?
söylemiştim! Techno***çı hain! ahlaksız!Beyler ben diğer foruma geçiyorum bu forumda çok cahil var ya. yazdıklarımı ciddiye alacak kadar kerizsiniz ha.
Kardeşim burada ilkokul çocuğu gibi laf sokacağına git Türkçe dersi al yahu.sensni boş