Ford cargo 2520
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 106
Başka moderatöre özelden neden yazmadın ki
Bu sorununu madem
Bu sorununu madem
Sahte modlarla kavga etmiş arkadaş rüyasında. Şizofren olduğundan gerçek sanmış. he bu arada @Archena , 15 mesaj yazmakla mod olamazsın. burda umut abi var efi abi var 200x üyeler var onlar mı mod olmalı sen mi?Başka moderatöre özelden neden yazmadın ki
Bu sorununu madem
Aşırı derecede Multi kokuyor, demedi demeyin...
Evet technopat kullanıyorum ve buradan 10 kat daha kaliteli.aga bunu multici yapmaz bunu hain techno***çılar yapar
Ne sandın?Ram_kafasi, zaur, EFI shell mod değil sen mi olacaksın ?
Zaur mu?Ram_kafasi, zaur, EFI shell mod değil sen mi olacaksın ?
2 günlük üyesin...Ne sandın?
Napim?2 günlük üyesin...
Bilmem bana kalsa çoğu aktif kişi mod olurZaur mu?
Boşver bence,birilerini üzmenin bu kişilerin hoşlarına gittiğini düşünmeye başladım artık ben.Moderetörler arkadaşa dedikleri de hiç hoş değildi.Ram_kafasi, zaur, EFI shell mod değil sen mi olacaksın ?
Kelimelerine dikkat et, git istediğin forumu kullan! Bide birdaha bana bas git demeyeceksin, pislik toxicNapim?
Sadece Dora bile 2018 katıldı 5200 küsür mesajı var sen onun çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğinin mesaj atmışsın boş yapıyorsun.
Napim?
Türkçe'de abartma diye bir söz sanatı vardır,millete akıl vermeye çalışmayın bence.Ekli dosyayı görüntüle 133325
Aynen kanka Burada tatava yapacağına git matematik öğren
Yaşın kaç abi ?Ya ilk önce büyüklerinle saygılı konuş bide saane istediğim konuyu açarım açarken saygı duyacaksın yoksa panele girerim
Bizden büyük ama akıl hastası olmuş küçük yaşlarda, saygı gösterelim?Yaşın kaç abi ?
29 kardeşim.Yaşın kaç abi ?
Vay be. Babam bile bu kadar sallayamazdı.29 kardeşim.
29 olduğunu düşünmüyorum29 kardeşim.
29 kardeşim.
Bakın ben dedimBizden büyük ama akıl hastası olmuş küçük yaşlarda, saygı gösterelim?