Donanım tavsiyesi

öztürk27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar yeni bir sistem toplmayı düşünüyorum. Ancak yeterli düzeyde bilgim yok. İnternette biraz araştırdım ve aşağıda yazacağım sistemi toplamayı düşünüyorum. Sistemle amacım yeri geldiği zaman çok kasmayan oyunları oynamak, internette sörf:):rolleyes:, Sİnema yada müzik dinlemek. İleride ki beş yıllık bilgisayarım bana yetsin diyorum gerçi teknolojinin ne getireceği belirsiz ama olsun. Lafı uzatmadan düşündüğüm sistem şu sizlerden eksik kalan yada parça uyumu veyahut şunu şu şekil alsaydın daha iyi olurdu cinsinden yardımlarınız.

İşlemci: Amd athlon 2 x4 630 2,8 ghz am3 işlemci
Anakart: Gigabyte ga-ma 785gt ud3h
Ram: kingston hyperx 2 gb 1333 mhz ddr3 cl9
Hdd: Samnsung 320 gb 16 mb cache 7200 rpm
Monitor: Phılıps 19 inch wide screen 2 ms
Kasa: hontkey 400w psu
A4 tech klavye mouse

Belki ilerde ek bir ekran kartı alırım ancak şu anda düşünmüyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
böyle durumlarda senin bu pc için ayırabileceğin maksimum para nedir o önemli. zaten sistemi toplamışsın yorum yapmak çok anlamlı olmuyor..

öztürk27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle durumlarda senin bu pc için ayırabileceğin maksimum para nedir o önemli. zaten sistemi toplamışsın yorum yapmak çok anlamlı olmuyor..

En fazla 1000 tl bilemedin 1100 tl max. Sistemi kafamda topladım daha icarate geçirmedim. Ustalara bir danışayım ondan sonra düşünüyorum. Bir nevi istişare gibi.

öztürk27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah hayırlı eyler inş. Sistemi sonunda topladım. Everest bellek okuma ve yazmada ortanın üst sıralarında yer alıyor karşılaştırma tetsinde. Anakartın üzerindeki onboard ekran kartı aslında yeterli. Nfs undercover kasmadan oynatabiliyor. Üst ayarlarda çok az zorlanıyor. birde pcmark puanını alabilsem yayınlayacağım. İlerde benzer sistemler kurmak isteyenler eğer göz atarlarsa belki yararlı olabilir diye.