Domainlerde 1 tl saçmalığı

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bugün bir firmadan domain alacam. Sağlam bir firma fakat 21 TL biliyorsunuz atmden 1 tl madeni para yatırılmaz. Destek ile iletişime geçtim. İnanın 1 tl nin lafını yapıyorlar ya.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim bildiğim 25 yada 30 TL yatırsan geri kalan 4/9 TL'yi bozuk olarak sana vericek zaten. Yada banka hesabın varsa eft/havale yapabilirsin. 1 TL'nin lafı falan yapılmıyo yani.

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim 25 yada 30 TL yatırsan geri kalan 4/9 TL'yi bozuk olarak sana vericek zaten. Yada banka hesabın varsa eft/havale yapabilirsin. 1 TL'nin lafı falan yapılmıyo yani.
nasıl yapılmıyor hocam ya geçen bi firmadan aldım adamlar Tüm parayı almışlar hepsini çekiyorlar.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
K.Kartı ile gönder 1 tl lafını yaparlar tabi ki :D

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
K.Kartı ile gönder 1 tl lafını yaparlar tabi ki :D
Hocam 1 tl için 1 müşteri kaybetmeye değermi 20 tl yoluyorum 1 tlnin lafını yapıyorlar böyleleri iyi değil. Sadecehostingden bir daha bir şey alanın

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Hocam 1 tl için 1 müşteri kaybetmeye değermi 20 tl yoluyorum 1 tlnin lafını yapıyorlar böyleleri iyi değil. Sadecehostingden bir daha bir şey alanın

Kurumsal şirket böyle olur tabi. Tüm sistem otomatik 1 TL'nin değil 1 kuruşun bile lafı olur. Hem senin bizim yazdıklarımızı hiç kaale aldığını sanmıyorum. Biz ne dersek sen gidip zıttı yönünde hareket ediyorsun.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145

Bence problem sizde. 1 tl nin lafını siz yapıyorsunuz, 1 tl eksik vereyim ne demek ya... Pazardan domates mi alıyorsunuz ?
1 lira için uğraşmak istemiyorsanız kredi kartıyla veya internetten direk bankomat kartıyla alışveriş yapabilirsiniz.

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence problem sizde. 1 tl nin lafını siz yapıyorsunuz, 1 tl eksik vereyim ne demek ya... Pazardan domates mi alıyorsunuz ?
1 lira için uğraşmak istemiyorsanız kredi kartıyla veya internetten direk bankomat kartıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Ya saçma sapan konuşma ben öyle mi dedim. Ben 1 tlsini paypaldan yatırıyım 20 tl yide bankadan yatırıyım dedim afedersin lafı nerenden anlıyorsun

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ya saçma sapan konuşma ben öyle mi dedim. Ben 1 tlsini paypaldan yatırıyım 20 tl yide bankadan yatırıyım dedim afedersin lafı nerenden anlıyorsun

21 tl yi rahatlıkla banka hesabımızdan havale yapabilirsiniz. Bankomart kartınızla veya kredi kartınızla online ödeme yapabilirsiniz. Bu kadar yöntem varken, gidipte hosting firmasıyla 1 tl tartışmasına girmek kusura bakmayın ama bence sizin saçma sapanlığınız.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Beyler bugün bir firmadan domain alacam. Sağlam bir firma fakat 21 TL biliyorsunuz atmden 1 tl madeni para yatırılmaz. Destek ile iletişime geçtim. İnanın 1 tl nin lafını yapıyorlar ya.

Bankanın biri bozuk para alış-veriş girişine sahip atm'ler kullanıyor. Reklam olmasın dir isim vermiyorum.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Boyle isler icin sanal kart veya ininal kart edinin..