Domain Nerden Alınır?

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, bir süredir çektiğim fotograflarımı yayınlayabileceğim bir site yapmak istiyorum. Blog tadında ama biraz daha gelişmiş. İlk önce domain almakla başlayacağım ama malum çok acemiyim. Sizce en iyi hizmeti veren site hangisi bu domain konusunda.

Bir de domaini aldıktan sonra mesela sitem başka bir firmanın serverlarında ise yönlendirme falan nasıl oluyor?

Son olarak site ile alakalı joomla mı yoksa wordpress mi tavsiye edersiniz?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
WP tavsiye ederim. Aktifbilişim firmasınıda şiddetle öneririm. Satın aldıktan sonra kendi hostunun nslerini giriyorsun yönleniyor hostuna.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Guzel.net.tr tavsiyem. :)

+ Tema da önereyim size;

http://themeforest.net/item/king-size-fullscreen-background-wordpress-theme/166299

WSzFK.jpg

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
natrodan alabilirsin, eğer çok uzuantı arıyorum dioyrsan godaddy.com' bak. Ama tavsiye natro hosttan uzak dur, özellikle cloud hostinge hiç bulaşma. Adamlar her cloudda 300 site yüklüyorlar. Oranını abartıyorla, tadı kaçıyor host yavaşlıyor.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sanırım natrodan alacağım. Bu arada wp'ye de karar verdim.
Müsadenizle bir sorum daha olacak, indirdim ama wordpress'i bilgisayarıma acaba nasıl kurarım?

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sanırım natrodan alacağım. Bu arada wp'ye de karar verdim.
Müsadenizle bir sorum daha olacak, indirdim ama wordpress'i bilgisayarıma acaba nasıl kurarım?

domaini natro'dan alabilirsin ama sunucuyu natrodan alma ordaki sunucular windows, wordpress windows sunucularda sorun çıkartıyor onun için linux sunucu almanı tavsiye ederim.

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En güvenilir ve ilklerden olan ama şu an için popülerliği kalmayan Networksolution.com . Ama Şu zamana bakacak olursanız Turkticaret.net 24 TL ye geliyor ama fatura verebiliyor ( Biraz pahalı ) Godaddy.com ise en güvenilir ve uygun fiyatlı olanlardan . Sadece Godaddy.co da domain alacaksanız mutlaka promosyon kodu temi etmeye çalışın 4 de 1 fiyat indirimi yakalarsınız ..www.backlinkfinder.com dan ise domainlerin tüm değerlerini kurulum ve kullanım sonrası buradan arada kontrol etmenizi tavsiye ederim.

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
acemiysen önce ücretsiz bir host ile denemeni tavsiye ederim birden başlamak olmaz.
daha sonra yeni bir domain ile devam edebilirsin o ücretsiz siteden de kapanana kadar yönlendirme yaparsın :) ve bence wordpress

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
natro ile çalışmıştık problem yaşamadık.

deathman_p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IHS asla...
arkadaslar yazin deseydiniz tek gecer ihs derdim... kurumsalligi sorunlara hizli cozum bulmasi felan. hatta sunu soleyin arkadaslarima ben tavsiye ettim ihs super iyi felan diye. suan ben ve arkadaslarim dahil ihs den cikmak icin gun sayiyoruz. bu kadar agir sunucusu olan baska bir host varmidir bilmiyorum.
arkadaslarimin bazisi daha detayli arastirdi yazin sunucularimi degismis yapilarimi degismis bisiler olmus ihsde kisacasi. suan sitelerimde 10sn bekleme sureleri var. yani tikliyosunuz kalkiyosun wc gidip geliyosunuz sayfa anca aciliyor. yani kisacasi arkadaslar ihs disinda her yer olur asla ama asla ihs degillllllllllllllll