• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Domain alma

What The Hell

Profesör
Merhaba arkadaşlar hazır kampanya varken 1 yıllık hosting alcam. Geriye domain kalıyor sizin bildiğiniz ucuza domain alabileceğim bi yer varmı. Kampanya konusunda arkadaşın biri 1 yıllık domaini 4,25 Tl'ye aldım diyordu. Önerilerinizi bekliyorum :huh:

ucuz dahi olsa belli yerlerden al derim. Bu konuda bi hata yaptım ben. Şuan domain bilgilerime ulaşamıyorum :(

isimtescil tavsiyem. 15 lira com net org. Ayrıca üçe beşe bakmayın bir yıllık veriyorsunuz bu miktarı. Bir yıl için ne ki 15 lira.

birşeyin standart fiyatı varken daha ucuzu her zaman sorun çıkarır. en iyisi her zaman domain ve host u aynı firmadan almaktır

kebirhost.com

Sağlam iş yaparlar,garantidirler...Yılların tecrübesi...Benim domain ordan :)

NATRO firmasını şiddetle tavsiye ederim. Şu an Türkiye'de en iyi hosting ve domain hizmetini veren firma. İstersen Türkiye genelindeki sıralamaları inceleyebilirsin...

Domain alacaksın GoDaddy'den başkasını tanımam...

Niobeweb kullanıyorum yıllardır. Fiyatları biraz tuzlu olmasına rağmen memnunum.

ben türkticaretten aldım. sınırsız domain php asp destekli 1 alana 2 bedava 150 tl