Bekle dolar daha fazla düşsün öyle alevet yukarıdada yazığım gibi. bugün yeni pc alacaktım 2660 tl ye ancak dolar düşüşe geçince işlemcinin fiyatı bi tık düştü amazon sağolsunsizce beklenirmi alınırmı?
biraz sabırsız biriyim şuan gidip saat 5 civarında alabilirim ama beklemek biraz canımı sıkıyor çünkü geçen amazonda 3400g 1365 tl iken 1 gün daha bekleyelim demiştim... sonra 1500 tl olmuştu fiyatı şuan gene 1300 civarına düştü. sizce mantıklımı?Bekle dolar daha fazla düşsün öyle al
Eğer çok istiyorsan al derim amazonun sağ solu belli olmaz.biraz sabırsız biriyim şuan gidip saat 5 civarında alabilirim ama beklemek biraz canımı sıkıyor çünkü geçen amazonda 3400g 1365 tl iken 1 gün daha bekleyelim demiştim... sonra 1500 tl olmuştu fiyatı şuan gene 1300 civarına düştü. sizce mantıklımı?
evet fark ettim bi an abartıp 1600 tl dedi 3400g yeEğer çok istiyorsan al derim amazonun sağ solu belli olmaz.
evet fark ettim bi an abartıp 1600 tl dedi 3400g ye5 gibi alayım ben fırtına öncesi sessizlik falandır belki
Düşer düşer 26...24.18..11....8Bence bekle koltuk abimiz çok iyi yönetiyor daha da düşer.
Merak etmeyin hocam en doğru kararı vermişim 3 yıl önce sistem tamda konuda yazdığım gibi alındı ve üstüne 2 yıl aradan sonra rx580 8gb armor ekran kartıyla son nokta konuldu. Sadece o dönemleri özlediğimi fark ettim ?bugün en uygun fiyat emin ol 2-3 ay sonra pişman olursun.